unghii-gel-epsilon

Ai vazut promotiile lunii august la Epsilon?

Te răsfățăm și îți oferim cadouri și în ultima lună din vară! Pregătește-te să fii surprinsă (sau surprins!) – îți pregătim surprize în noul nostru sediu și te invităm la evenimentele organizate alături de prietenii noștri!

Fii cu ochii pe noi si profita de ofertele de mai jos, valabile pe tot parcursul lunii august!


Oferta 1: O impachetare cadou la orice masaj

Ai grija de corpul tau! Achiziționează un abonament de 4 sau 8 ședințe de masaj de relaxare, somatic sau anticelulitic și îți dăruim un cadou la alegere: o împachetare la cald sau la rece (cadou cu o valoare cuprinsă între 50 – 74 Ron)


Oferta 2 Pentru tine si o prietena: o sedinta de drenaj limfatic la orice manichiura cu gel

Fii atenta si cu frumusetea interioara! Vino cu o prietena la Nails by Epsilon Galati si daca achizitionati cate o manichiura cu gel fiecare, aveti cadou cate o sedinta de drenaj limfatic realizat mecanic prin presoterapie (in valoare de 45 Ron)

De ce drenaj limfatic? Stim ca vrei sa arati frumos la exterior, insa la Centrul Epsilon ne ingrijim si de sanatatea si frumusetea interioara. Drenajul limfatic este recomandat sa se efectueze săptămânal (prin presoterapie, prin masaj manual sau prin anumite exercitii), pentru eliminarea toxinelor – lucru vital pentru organismul nostru! 


Oferta 3 La cavitatie, primesti 4 impachetari la cald                  

Slabeste sanatos si organizat! La un abonamemt de 8 sedinte de cavitatie primesti cadou 4 sedinte de impachetari la cald (in valoare de 165 Ron). Cavitatia este un tratament de slabit, indicat in cazul grasimii pufoase, iar impachetarile la cald sunt recomandate a se efectua inainte de cavitatie deoarece inmoaie tesutul adipos pregatindu-l pentru urmatorul tratament.


Oferta 4 Slabesti si ai tratamente gratuite la alegere in valoare de 200 Ron

Simte-te bine in pielea ta! Achizitioneaza abonamente de slabit si remodelare corporala in valoare de peste 1000 Ron (radiofrecventa, EndermoEXPERT, cavitatie, impachetari, vacuum, electrostimulare) si iti poti alege gratuit tot tratamente de slabit si remodelare din oferta noastra (in valoare de 200 Ron).


Oferta 5 Oferta speciala la Gama LUX Shape, pentru remodelare, slabit, lifting

Obtine rezultate senzationale, rapid si fara bisturiu! La fiecare sedinta HIFU achizitionata, primesti o sedinta cu EndermoEXPERT (VelaShape Expert) de 40 minute, pentru 2 zone la alegere (coapse anterior + coapse posterior / fese SAU abdomen, flancuri + coapse anterior etc), sedinte in valoare de de 290 Ron.


Oferta 6 Preturi si cadouri de nerefuzat la epilare definitiva

Obtine o piele fina, fara durere, rapid si sigur!

-Pachet de sedinte pe zonele Picior lung + Inghinal + Bikini line + Interfesier + Fese: DOAR 500 Ron!

-Pachet de sedinte pe zonele Brat lung + Axile + Mustata: DOAR 350 Ron!  

-Achizitioneaza abonamemt sau sedinte de epilare de definitiva cu valoare de peste 600 Ron si primesti gratuit o sedinta de EndermoEXPERT (VelaShape Expert) de 20 minute, pentru 1 zona, in valoare de 175 Ron. 


Oferta 7 Reducere de 15% la tratamente EndermoEXPERT (VelaShape de tip superior)

Profita de cea mai performanta aparatura din Galati in materie de slabire si remodelare corporala. Cel mai nou tratament de remodelare si slabire din oferta Epsilon, un VelaShape de tip superior, este la reducere cu 15% pana la finalul lunii august!


 

  5 star review  Totul la superlativ!

  thumb Lorena Damian
  11/22/2017

  5 star review  La Mulți Ani!La cât mai mulți înainte!

  thumb Mihaela Basliu
  1/10/2018

  5 star review  Multumim Epsilon pt cadourile oferite!Am fost una din galetencele care s-a bucurat de cadou si totodată foarte incantata de dăruirea cu care am fost tratată!Cu siguranță voi reveni la Epsilon!

  thumb Lele Carmen
  1/25/2018
WordPress Themes