solar babilon by epsilon galati

Avem noutăți! Salon Babilon devine Babilon by Epsilon

Știți că vă surprindem mereu, nu-i așa? Avem vești extraordinare pentru clienții Epsilon: din luna octombrie, Salonul Babilon are parte de un rebranding marca Epsilon și se transformă în Babilon by Epsilon.

Cunoscut pentru bronzarea la solar și pentru bronzarea organică, Babilon își extinde oferta de cosmetică și se îmbogățește și cu gama variată de tratamente de estetică non-invazivă de la sediul Epsilon: tratamente faciale, corporale, epilare definitivă cu lumină pulsată SHR E-Light.

De asemenea, Babilon te așteaptă și cu o echipă nouă, cu o abordare deschisă, caldă și prietenoasă, în stilul bine cunoscut și apreciat al Epsilon!


La Babilon by Epsilon veți găsi următoarele servicii:

-Bronzare la solar

-Bronzare organică

-Extensii gene (în curând)

-Manichiură și pedichiură (în curând) – serviciu deja disponibil la sediul central al Epsilon.

-Masaj (în curând) – serviciu deja disponibil la sediul central al Epsilon.


Cadouri și promoții 

Bineînțeles, sărbătorim alături de voi deschiderea Salonului Babilon by Epsilon cu multe surprize!

În octombrie, la achiziționarea oricărui abonament de tratamente la Epsilon Galați, primești cadou 20 de minute la performantul solar de la Babilon by Epsilon. Și invers, la achiziționarea oricărui serviciu la Babilon, primești tratament de vacuum facial urmat de masaj facial, plus o ședință de electrostimulare, la sediul Epsilon.

În plus, începând din octombrie, de cadourile și promoțiile lunare în curs vor beneficia atât clienții care frecventează Epsilon, cât și cei ai Babilon!

Vă așteptăm cu același drag la ambele sedii Epsilon!


Babilon by Epsilon: Str. Sfântul Spiridon nr. 2 (vizavi de Potcoava de Aur)

Epsilon Galați: Str. Română nr. 129, colț cu Str. Smârdan (vizavi de Bănci)


 

  5 star review  ce se mai distrează fetele... pleci mai fericita ca de la psiholog de acolo....Nu ca as fi vizitat vreodată un psiholog, dar îmi imaginez.

  thumb Camelia S Miron
  11/07/2017

  5 star review  Ok

  thumb Joana Vasilescu
  1/20/2017

  5 star review  Super profesionalism. Rezultatele se vad inca de la prima sedinta. La fiecare vizita am avut parte de un rasfat de 5 stele si relaxare. Inca de la prima vizita am primit consultatie gratuita si explicatii despre fiecare aparat in parte. Personalul ff amabil. Curatenia impecabila. Preturile accesibile deci recomand cu incrdere si caldura. Va multumesc ca existati ��

  thumb Irina Dumitrasc Burlacu
  4/23/2017
WordPress Themes