solar babilon by epsilon galati

Avem noutăți! Salon Babilon devine Babilon by Epsilon

Știți că vă surprindem mereu, nu-i așa? Avem vești extraordinare pentru clienții Epsilon: din luna octombrie, Salonul Babilon are parte de un rebranding marca Epsilon și se transformă în Babilon by Epsilon.

Cunoscut pentru bronzarea la solar și pentru bronzarea organică, Babilon își extinde oferta de cosmetică și se îmbogățește și cu gama variată de tratamente de estetică non-invazivă de la sediul Epsilon: tratamente faciale, corporale, epilare definitivă cu lumină pulsată SHR E-Light.

De asemenea, Babilon te așteaptă și cu o echipă nouă, cu o abordare deschisă, caldă și prietenoasă, în stilul bine cunoscut și apreciat al Epsilon!


La Babilon by Epsilon veți găsi următoarele servicii:

-Bronzare la solar

-Bronzare organică

-Extensii gene (în curând)

-Manichiură și pedichiură (în curând) – serviciu deja disponibil la sediul central al Epsilon.

-Masaj (în curând) – serviciu deja disponibil la sediul central al Epsilon.


Cadouri și promoții 

Bineînțeles, sărbătorim alături de voi deschiderea Salonului Babilon by Epsilon cu multe surprize!

În octombrie, la achiziționarea oricărui abonament de tratamente la Epsilon Galați, primești cadou 20 de minute la performantul solar de la Babilon by Epsilon. Și invers, la achiziționarea oricărui serviciu la Babilon, primești tratament de vacuum facial urmat de masaj facial, plus o ședință de electrostimulare, la sediul Epsilon.

În plus, începând din octombrie, de cadourile și promoțiile lunare în curs vor beneficia atât clienții care frecventează Epsilon, cât și cei ai Babilon!

Vă așteptăm cu același drag la ambele sedii Epsilon!


Babilon by Epsilon: Str. Sfântul Spiridon nr. 2 (vizavi de Potcoava de Aur)

Epsilon Galați: Str. Română nr. 129, colț cu Str. Smârdan (vizavi de Bănci)


 

  5 star review  Profesionalism la superlativ ! Multumesc pt tot ! Sunt super incantata si reZultatele s-au vazut inca de la prima ședinta ! ❤️

  thumb Badin Liliana
  1/26/2016

  5 star review  Excelent!!!����

  thumb Adina Nicoleta
  12/05/2016

  5 star review  Recomand cu mare drag salonul Epsilon!Fetele sunt super dragute,atente,dau dovada de mult profesionalism,locatia este una calda primitoare!Sunt foarte multumita de rezultatele pe care le-am obtinut si va multumesc!

  thumb Maria Toader
  8/04/2017
WordPress Themes