Bucură-te la maxim de vară și de super-reducerile Epsilon Estetic!

Mai ai încă timp să te bucuri la maximum de vară, de soare și de distracție! Și, bineînțeles, de ofertele Epsilon Estetic Galați, valabile până în ultima zi din august!

 

Remodelare corporală de nota 10 la Epsilon

Tehnologia de top Velashape te va face să se simți regină în corpul tău. Nu rata combinația-minune de raze infraroșii, radiofrecvență bipolară și vacuum, pentru slăbire localizată. Mai mult decât atât, unic în Galați, la Epsilon Estetic efectuăm tratamentul cu aparatura superioară EndermoEXPERT, îmbunătățită cu lipolaser, ceea ce aduce rezultate uimitoare asupra celulitei de grad mare, dar și asupra grăsimii întărite sau a celei pufoase.

Exemplu de tratament: coapse față + coapse spate cu fese + abdomen + brațe

 

60% REDUCERE: 8 ședințe pentru 4 zone (120 min.) DOAR 1.280 RON

(preț inițial 3.200 RON)

Briză de reduceri și la Criolipoliză

În cazul în care corpul tău are nevoie urgentă să fie pur și simplu sculptat pentru plajă, atunci criolipoliza este soluția rapidă, pentru slăbire super-localizată. Alternativa cea mai solicită în toată lumea la operația de liposucție, criolipoliza folosește tehnologia înghețării grăsimii și capacitatea propriului tău corp de a o elimina ulterior.

25% REDUCERE: 2 aplicatori la doar 600 RON (preț inițial 800 RON)

40% REDUCERE: 6 aplicatori la doar 1.440 RON (preț inițial 2.400 RON)

 

COMBO super-avantajos de tratamente = ten super-întinerit

Acordă atenția și tenului, nu doar corpului! Sau, dacă ești pe fugă între vacanțe, petreceri și întâlniri cu noi prieteni, achiziționează ACUM acest pachet COMBO super-avantajos pentru tenul tău, pentru a te bucura oricând, până la sfârșitul verii, de beneficiile combinației Microdermabraziune + Mezoterapie (Dermapen).

Microdermabraziune îmbunătățită (exfoliere + extracție) este tratamentul care pregătește tenul pentru regalul Mezoterapie cu microaace (efecte antirid, rejuvenare și, dacă este cazul, cicatrici post-acnee).

40% REDUCERE: DOAR 300 RON

(preț inițial 500 RON)

Radiofrecvență și vacuum: spui „Adio, celulită”!

Când te confrunți cu celulita, soluția pe care ți-o propune Epsilon Estetic Galați  este una cu efecte garantate, dar și cu o reducere imbatabilă: radiofrecvență + vacuum, vara aceasta cu 60% reducere!

60% REDUCERE: 8 ședințe radiofrecvență 3 zone (90 min.) + 12 ședințe vacuum – 1.160 RON (preț inițial 2.900 RON)

 

Vara asta, la Epsilon Estetic, epilarea definitivă e regină!

Printre cele mai solicitate tratamente de la Centrul Epsilon, încă de la începutul verii, se află epilarea definitivă cu 3 lungimi de undă. Continuăm să îți oferim oferte avantajoase, la acest tratament-regină, ca să te simți și tu ca o regină pe plajă!

25% REDUCERE: 2 ședințe complete body (facial total + axilă + inghinal total + braț lung + picior lung) –

900 RON

(preț inițial 1.200 RON)

40% REDUCERE: 2 ședințe inghinal total + 2 ședințe picior lung – 660 RON

(preț inițial de 1.100 RON)

Oferta completă de prețuri o poți consulta AICI. Dacă dorești informații suplimentare despre tratamente și oferte, nu ezita să ne contactezi telefonic sau pe Whatsapp, la 0753774566, pe Facebook Epsilon Estetic Galați sau direct la sediu, în Mazepa, zona Agenției de Voiaj, Bl. BR2, sc. 4, ap. 126.

 

Esteticienii și cosmeticienii Epsilon estetic Galați te așteaptă cu drag! Nu uita să profiți de reduceri! Sunt valabile până pe 31 august inclusiv!

 

Author Info

epsilon

  5 star review  ce se mai distrează fetele... pleci mai fericita ca de la psiholog de acolo....Nu ca as fi vizitat vreodată un psiholog, dar îmi imaginez.

  thumb Camelia S Miron
  11/07/2017

  5 star review  Fetele de aici sunt mai mult decat esteticiene, sunt foarte prietenoase si profesioniste. Seriozitate si amabilitatea sunt calitati primordiale pentru o afacere de succes in aceasta arie. Sunt o echipa profesionista! Recomand!!!!

  thumb Zanutza Dolly
  7/11/2017

  5 star review  Recomand cu toata increderea! Fetele sunt foarte amabile, conditii excelente si rezultate garantate! Testat! :)

  thumb Andra Andrada
  4/19/2017
WordPress Themes