post-quam, impachetare , centru galati, salon galati, impachetare la rece

Cadou Impachetare la rece

Vrei sa slabesti sau sa scapi de celulita? Vrei sa scapi de pielea flasca sau de vergeturi?
Iti doresti o piele ferma , catifelata si hidratata? Vrei sa iti tonifiezi si remodelezi zonele problema?
Atunci profita si de oferta noastra!
[alert_red]Achizitioneaza orice abonament de remodelare cu valoare mai mare de 500 ron in perioada 12.05.17- 31.05.17 si primesti cadou 1 impachetare la rece![/alert_red]

[divider]

Mecanismul tratamentului anticelulitic cu dublu efect termic este simplu: din totalul caloric zilnic, organismul foloseste un numar mare de calorii, pentru a-si mentine temperatura optima.

[divider]

Specialistilor le-a venit o idee simpla: reducind temperatura organismului, acesta este obligat sa consume mai multe calorii, pentru a-si echilibra temperatura, ceea duce la pierderea kilogramelor in plus, mult mai rapid, printr-o activitate musculara intensa. Acesta este principiul de actiune al tratamentelor bazate pe dublul efect termic cald-rece.

[divider]

Efectuand aceste impachetari, datorita benzilor cu lichid Frio, veti simti un frison. Frisonul compacteaza si forteaza organismul sa arda mult mai multe calorii. Creste mult mai mult activitatea, chiar si cea musculara. Arderile sunt mult mai rapide. Acesta este un tratament care distruge micronodulii si macronodulii.

[divider]

https://epsilongalati.ro/tratament/item/impachetare-therma-frio-shock/

[divider]

Oferta se poate achizitiona o singura data!

[divider]

Intra in lumea Epsilonilor, fii la moda!

Author Info

epsilon

  5 star review  Recomand! Personal foarte amabil si dragut �REVIN!

  thumb Tudorie Natalia
  7/13/2017

  5 star review  Am venit la acest salon dupa ce am citit recenziile de aici. Si nu regret. Atmosfera este super, fetele tare dragute si profesioniste. Este momentul meu de relaxare si rasfat pe care il astept cu nerabdare

  thumb Lore Lorelei
  8/02/2017

  4 star review  Am ajuns la acest salon in urma unui concurs castigat si vreau sa spun ca am fost impresionata de absolut toate modalitatile de tratare intr-un sens bun,bineinteles!Toate fetele de acolo foarte dragute si sper sa o tineti tot asa,sa aveti succes in toate! :)

  thumb Mariana Murgulet
  10/01/2017
WordPress Themes