solar babilon by epsilon galati

Cadouri toată luna Octombrie

Am spus cadouri? DA!

Pe tot parcursul lunii octombrie, la achiziționarea oricărui abonament facial, corporal, de epilare definitivă sau de cosmetică de la Epsilon Galați, primești cadou 20 de min. la performantul solar de la Babilon by Epsilon Galați!

În octombrie, ai un pensat GRATUIT. La orice ședință de tratament facial sau abonament de tratamente faciale primești un pensat gratuit, pe care îl poți efectua oricând îți dorești (în limita a 30 de zile de la data primirii lui)!

Pe tot parcursul lunii octombrie, la achiziționarea oricărui serviciu de la Babilon by Epsilon, veți primi, garantat, un tratament de vacuum facial urmat de masaj facial, precum și o ședință de electrostimulare la Centrul Epsilon Galați!

Te așteptăm cu același drag la Epsilon, cea mai bună prietenă a pielii și corpului tău!

  5 star review  Nota 10 + pentru serviciile oferite si mai ales pentru fete, care sunt niste dragute ! Rezultate inca de la primele sedinte , voi reveni mereu cu mare drag . Recomand tuturor sa mearga la Epsilon ! Va pup

  thumb Simona Balica
  4/28/2017

  5 star review  ce se mai distrează fetele... pleci mai fericita ca de la psiholog de acolo....Nu ca as fi vizitat vreodată un psiholog, dar îmi imaginez.

  thumb Camelia S Miron
  11/07/2017

  5 star review  Profesionalism la superlativ ! Multumesc pt tot ! Sunt super incantata si reZultatele s-au vazut inca de la prima ședinta ! ❤️

  thumb Badin Liliana
  1/26/2016
WordPress Themes