Cadouri la Epsilon prin partenerii noștri

Cine nu se bucură când primește un cadou? Și nu trebuie să fie ziua ta ca să primești unul! Trebuie doar să treci pe la unul dintre partenerii noștri! Suntem fericiți să își facem cunoștință cu Premiere Events și să își aducem aminte de un prieten mai vechi, Al Dolcetto!  


Dacă achiziționezi de la Cofetăria Al Dolcetto un tort de 1,5 kg beneficiezi de un Voucher de 30 lei la serviciile noastre, iar dacă tortul tău depășește 2 kg vei primi Voucherul de 50 lei. Al Dolcetto are la dispoziție doar 10 vouchere, așa că grăbește-te, torturile lor sunt chiar incredibile! Informații la 0758.700.277 sau la sediul din Str. Barboși, Micro 17.

 

 

 

 

 


Și viitoarele mirese și mămicile care își rezervă data nunții, respectiv, a botezului la Premier Events, primesc un voucher-cadou de la partenerul nostru de încredere. Un partener care poate deveni și partenerul vostru de încredere în organizarea celor mai importante evenimente din viața ta! Informații la 0744.569.046 sau la sediul de pe Str Universității Nr. 4.

  5 star review  Imi place pagina

  thumb Antoneta Apetrei
  12/26/2017

  5 star review  Recomand cu mare drag salonul Epsilon!Fetele sunt super dragute,atente,dau dovada de mult profesionalism,locatia este una calda primitoare!Sunt foarte multumita de rezultatele pe care le-am obtinut si va multumesc!

  thumb Maria Toader
  8/04/2017

  5 star review  Recomand cu toata increderea! Un salon de trei R: rasfat, relaxare si rezultate

  thumb Bulgaru Bianca
  6/04/2016
WordPress Themes