Cadouri la Epsilon prin partenerii noștri

Cine nu se bucură când primește un cadou? Și nu trebuie să fie ziua ta ca să primești unul! Trebuie doar să treci pe la unul dintre partenerii noștri! Suntem fericiți să își facem cunoștință cu Premiere Events și să își aducem aminte de un prieten mai vechi, Al Dolcetto!  


Dacă achiziționezi de la Cofetăria Al Dolcetto un tort de 1,5 kg beneficiezi de un Voucher de 30 lei la serviciile noastre, iar dacă tortul tău depășește 2 kg vei primi Voucherul de 50 lei. Al Dolcetto are la dispoziție doar 10 vouchere, așa că grăbește-te, torturile lor sunt chiar incredibile! Informații la 0758.700.277 sau la sediul din Str. Barboși, Micro 17.

 

 

 

 

 


Și viitoarele mirese și mămicile care își rezervă data nunții, respectiv, a botezului la Premier Events, primesc un voucher-cadou de la partenerul nostru de încredere. Un partener care poate deveni și partenerul vostru de încredere în organizarea celor mai importante evenimente din viața ta! Informații la 0744.569.046 sau la sediul de pe Str Universității Nr. 4.

  5 star review  Ok

  thumb Joana Vasilescu
  1/20/2017

  5 star review  Am ajuns la salon pentru ca am primit cadou o sesiune de rasfat. Am fost placut impresionata de fete care sunt niste dragute din toate punctele de vedere, pornind de la tinuta, atitudine si nu in ultimul rand, profesionalism. Rasfat maxim, curatenie, relaxare la cote inalte. Tratamentul a fost magnific, tenul meu arata dupa doua zile excelent: reintinerit si proaspat. Va multumesc din suflet si abia astept urmatoarea sedinta! Va doresc numai bine, spor in activitate, putere si sa ramaneti tinere si frumoase mereu!

  thumb Rusu Camelia
  6/24/2017

  5 star review  Recomand cu incredere tuturor, personalul este prietenos si bine pregatit, iar aparatura de ultima generatie!

  thumb Ioana S. Pavel
  1/24/2018
WordPress Themes