Cadourile lunii Noiembrie

Am spus cadouri? DA!

Pe tot parcursul lunii noiembrie, la achiziționarea oricărui abonament de slăbit și remodelare de 60 minute VelaShape Expert de la Epsilon Galați, primești cadou drenajul limfatic (în valoare de 90 RON/sedința, recomandat la fiecare ședință).

În luna noiembrie, cosmeticiana noastră Andreea te răsfață cu un pensat și masaj al sprâncenelor GRATUIT (în valoare de 25 RON) la achiziționarea pachetului de epilare cu ceară picior lung + braț lung + axilă + mustață.

Toată luna noiembrie, la achiziționarea unui abonament microneedling cu fiole speciale de 4 sau 8 ședințe, îți oferim în dar un tratament de lux de hidratare de 90 min GRATUIT (în valoare de 250 RON) la terminarea ședințelor de microneedling.

Vino în luna noiembrie cu o prietenă care nu este clientă Babilon by Epsilon și vei  primi 10 minute de solar GRATUIT.

La achiziționarea abonamentelor de 12 ședințe de masaj de relaxare, maseuza noastră Elena te va răsfăța după 3 ședințe cu o împachetare cu alge GRATUIT (în valoare de 160 RON).

Te așteptăm cu același drag la Epsilon, cea mai bună prietenă a pielii și corpului tău!

  5 star review  Oaza de rasfat :) Curatenie, profesionalism si voie buna <3 Primul salon unde am primit explicații la orice intrebare/nelamurire!

  thumb Giuly Gly
  2/16/2016

  5 star review  Fetele sunt foarte dragute si m-au facut sa ma simt ca acasa. Au avut grija sa nu simt nici o neplacere pe durata tratamentului. Abia astept sa ma reintorc la Epsilon!

  thumb Mihaela Diana Bolocan
  1/25/2018

  5 star review  Fetele sunt foarte dragute, esti tratata frumos, toata sedinta e un rasfat total! da, recomand, m-as intoarce cu drag oricand!

  thumb Gabriela Bratu
  1/24/2018
WordPress Themes