Cadourile lunii Noiembrie

Am spus cadouri? DA!

Pe tot parcursul lunii noiembrie, la achiziționarea oricărui abonament de slăbit și remodelare de 60 minute VelaShape Expert de la Epsilon Galați, primești cadou drenajul limfatic (în valoare de 90 RON/sedința, recomandat la fiecare ședință).

În luna noiembrie, cosmeticiana noastră Andreea te răsfață cu un pensat și masaj al sprâncenelor GRATUIT (în valoare de 25 RON) la achiziționarea pachetului de epilare cu ceară picior lung + braț lung + axilă + mustață.

Toată luna noiembrie, la achiziționarea unui abonament microneedling cu fiole speciale de 4 sau 8 ședințe, îți oferim în dar un tratament de lux de hidratare de 90 min GRATUIT (în valoare de 250 RON) la terminarea ședințelor de microneedling.

Vino în luna noiembrie cu o prietenă care nu este clientă Babilon by Epsilon și vei  primi 10 minute de solar GRATUIT.

La achiziționarea abonamentelor de 12 ședințe de masaj de relaxare, maseuza noastră Elena te va răsfăța după 3 ședințe cu o împachetare cu alge GRATUIT (în valoare de 160 RON).

Te așteptăm cu același drag la Epsilon, cea mai bună prietenă a pielii și corpului tău!

  5 star review  Ok

  thumb Joana Vasilescu
  1/20/2017

  5 star review  Recomand cu mare drag salonul Epsilon!Fetele sunt super dragute,atente,dau dovada de mult profesionalism,locatia este una calda primitoare!Sunt foarte multumita de rezultatele pe care le-am obtinut si va multumesc!

  thumb Maria Toader
  8/04/2017

  5 star review  Am ajuns la salon pentru ca am primit cadou o sesiune de rasfat. Am fost placut impresionata de fete care sunt niste dragute din toate punctele de vedere, pornind de la tinuta, atitudine si nu in ultimul rand, profesionalism. Rasfat maxim, curatenie, relaxare la cote inalte. Tratamentul a fost magnific, tenul meu arata dupa doua zile excelent: reintinerit si proaspat. Va multumesc din suflet si abia astept urmatoarea sedinta! Va doresc numai bine, spor in activitate, putere si sa ramaneti tinere si frumoase mereu!

  thumb Rusu Camelia
  6/24/2017
WordPress Themes