angajari epsilon galati

Epsilon Galati este un centru axat pe servicii de înfrumusețare pentru doamne, domnișoare și domni. Ne remarcăm pe plan local prin serviciile diverse și de calitate și prin atitudinea deschisă și prietenoasă a întregii echipe de esteticiene!

Beneficii:
– Poate un contract cu carte de muncă, un salariu atractiv și posibilități de avansare ținând cont de inițiativă, muncă în echipă, creativitate și cooperare ți le oferă și alte joburi.
– La Epsilon, în plus, ne dăm tot interesul să creăm un mediu cald și plăcut nu doar pentru clienți, ci și pentru colegi.
– Dacă îți surâde și ideea de a primi procente din vânzarea pachetelor și abonamentelor noastre și de a beneficia gratuit de cursurile Epsilon, atunci vino să întregești prietenoasa echipă Epsilon!

Te așteptăm în echipa Epsilon, cea mai bună prietenă a pielii și a corpului tău!

Te poți programa la un interviu sunând la tel. 0753.774.566 sau poți trimite CV-ul tău folosind formularul de contact din pagină.

Joburi disponibile

Personal Salon Bronzare – 2 posturi

La Epsilon Galați angajăm Personal Salon de Bronzare (2 posturi), pentru preluarea programărilor, primirea clienților, pregătirea solarelor, efectuarea procedurilor de bronzare la solar și bronzare organică.

Dacă ești sociabilă, comunicativă și îți dorești să lucrezi într-un centru de înfrumusețare aflat în continuă dezvoltare, alături de o echipă tânără și entuziastă, dorim să te cunoaștem!

Punct de lucru:

Salon Babilon by Epsilon (Strada Sf. Spiridon nr. 2, vizavi de Potcoava de Aur) – 1 post

Tehnician Extensii Gene – 1 post

Epsilon Galați angajează Tehnician extensii gene – Lash Stylist cu experiență în domeniu, pentru punctul de lucru din cadrul Salon Babilon.

Sunt obligatorii cursurile de specializare în extensii gene 1D, 2D, 3D. Reprezintă un avantaj urmarea altor cursuri în domeniu (Hollywood volume, Russian volume, etc).

Dacă ai spirit de echipă, ești sociabilă și comunicativă și dorești să ni te alături, te așteptăm cu mult drag în echipa Epsilon.

Punct de lucru:

Salon Babilon by Epsilon (Strada Sf. Spiridon nr. 2, vizavi de Potcoava de Aur) – 1 post

Tehnician unghii – 3 posturi

La Epsilon Galați – Nails by Epsilon Galați angajăm Tehnician unghii (3 posturi), program full-time. Căutăm o persoană cu experiență de 1-2 ani în domeniu, pentru realizare manichiură – pedichiură semipermanentă, cu gel, Nail Design.

Dacă, în plus, ești o persoană sociabilă, dornică să lucreze într-un centru de estetică aflat în plină dezvoltare, așteptăm cu drag să te cunoaștem!

Îți oferim un mediu de lucru excelent și o atmosferă destinsă și prietenoasă, alături de o echipă tânără și entuziastă!

Puncte de lucru:

Centrul Epsilon (Strada Română nr. 129 – vizavi de Bănci) – 1 post
Salon Babilon by Epsilon (Strada Sf. Spiridon nr. 2, vizavi de Potcoava de Aur) – 2 posturi

Tehnician masaj – 2 posturi

Epsilon Galați angajează TEHNICIAN MASAJ, cu următoarele specializări: masaj somatic, de relaxare, anticelulitic + oricare alte tehnici în care te-ai specializat (te rugăm să ni le precizezi).

Dacă ai experiență în domeniu, ești sociabilă, comunicativă și îți dorești să lucrezi într-un centru de înfrumusețare aflat în continuă dezvoltare, alături de o echipă tânără și entuziastă, așteptăm cu drag să te cunoaștem!

De asemenea, ne dorim ca viitoarea noastră colegă să fie dispusă să învețe să efectueze terapii și proceduri specifice unui salon de estetică non-invazivă. De aceea, urmarea cursului de estetician-cosmetician este obligatorie.

Puncte de lucru:

Centrul Epsilon (Strada Română nr. 129 – vizavi de Bănci) – 1 post
Salon Babilon by Epsilon (Strada Sf. Spiridon nr. 2, vizavi de Potcoava de Aur) – 1 post

Estetician-cosmetician – 1 post

La Epsilon Galați angajăm estetician-cosmetician! Așteptăm un scurt CV dacă:
–  ai efectuat cursul de cosmetician sau ești decisă să îl urmezi în perioada următoare
–  ești interesată să te alături pe termen lung echipei Epsilon
–  deși nu ai experiență în domeniu, ești pasionată de domeniul beauty
– dorești să evoluezi, ești deschisă către o reprofilare profesională și nu vezi o problema în a te familiariza cu aparatura de ultimă generație din centrul Epsilon
–  îmbrățișezi ideea de a interacționa în permanență cu oamenii, cu dorințele și cu nevoile clienților.
–  ești o persoană veselă și discretă, care împarte bună-dispoziție celor din jur
–  nu ești certată cu punctualitatea și, în balans cu viața personală, te implici cu dedicare, eficiență și responsabilitate în activitatea profesională

Job-ul de estetician-cosmetician la Centrul Epsilon implică:
– efectuarea de tratamente corporale și faciale cu utilizarea aparaturii de specialitate: cavitație, radiofrecvență, electrostimulare, împachetări în tunel, vacuum, presoterapie, epilare definitivă cu lumina pulsată SHR E-LIGHT, mezoterapie, microdermabraziune, CooLifting, EndermoEXPERT, H.I.F.U. etc;
– promovarea și vânzarea serviciilor noastre.

Punct de lucru:

Centrul Epsilon (Strada Română nr. 129 – vizavi de Bănci) – 1 post

Dermopigmentist – 1 post 

La Epsilon Galati angajăm DERMOPIGMENTIST care să cunoască următoarele tehnici: Microblading, Micropigmentare fir cu fir, Micropigmentare powder effect, Micropigmentare buze, optional și Micropigmentare ochi (eyeliner).

Dacă ai experiență în domeniu de minimum 6 luni, ești sociabilă, comunicativă și îți dorești să lucrezi într-un centru de înfrumusețare aflat în continuă dezvoltare, alături de o echipă tânără și entuziastă, așteptăm cu drag să te cunoaștem!

Punct de lucru:

Centrul Epsilon (Strada Română nr. 129 – vizavi de Bănci) – 1 post

Trimite CV acumAdresa Centrul Epsilon Galați

Strada Română, nr. 129, colț cu Strada Smârdan (vila verde) – vizavi de Bănci.

Adresa Salon Babilon by Epsilon Galați

Strada Sf. Spiridon nr. 2, vizavi de Potcoava de Aur

Contact

  Mobil: 0753 774 566
Email: epsilon.galati@gmail.com

WordPress Themes