Cu Epsilon, vara ta e FRESH! Află ce promoții ai în IUNIE!

Abia așteptam luna IUNIE, ca să ne bucurăm de soare și de o vară FRESH la Epsilon Galați! Prinde și tu reducerile și ofertele pregătite special pentru tine! ATENȚIE, la reducerile de mai jos poți beneficia de alte discount-uri surpriză, direct la sediul Epsilon!  

OFERTA 1: la Împachetări la rece – valabilă pe tot parcursul lunii IUNIE

Achiziționează 12 împachetări la rece cu efect anticelulitic și achiți DOAR 660 RON în loc de 780 RON!  

Gelul Therma – Benzi cu lichid frio și Crema anticelulitică marca Moulding Cream vor face minuni nu numai cu celulita, ci și în ceea ce privește dimensiunile – vei slăbi în centimetri, încă de la prima ședință! Cum ne vom da seama? Vom efectua măsurători înainte și după fiecare ședință.

Recomandarea noastră este de 2-3 ședințe de împachetări la rece / săptămână (durata ședinței: 1 h). Rezultate? Corp de invidiat pentru o vară fresh pe orice plajă îți dorești să ajungi!


OFERTA 2: la Epilare definitivă cu SHR E-Light – valabilă pe tot parcursul lunii IUNIE

Achiziționează o ședință de epilare definitivă și pe a 2-a o primești cu 60% reducere!

Exemplu:

Pentru 2 ședințe epilare definitivă zona Axila plătești 202 RON (în loc de 280 RON)

Pentru 2 ședințe epilare definitivă zona Picior scurt plătești doar 408 RON (în loc de 570  RON)

Pentru 2 ședințe epilare definitivă zona Inghinal total plătești 342 RON în loc de 480 RON

Pentru 2 ședințe epilare definitivă zona Mustață plătești 120 RON în loc de 180 RON 

Te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook – Epilare Definitivă în Galați !


OFERTA 3: Urmărește-ne să afli când poți achiziționa Microdermabraziunea la jumătate de preț!

UPDATE: Între 18-20 IUNIE, poți achiziționa 1 ședință de Microdermabraziune îmbogățită, cu 50% reducere: plătești doar 90 RON în loc de 180 RON! (Poți beneficia de 1 singură ședință cu această ofertă). Între 18-24 IUNIE, poți achiziționa ședințe la 159 RON, dacă rezervi un abonament de 4 ședințe, respectiv la doar 139 RON dacă rezervi abonamentul de 8 ședințe. Te bucuri, astfel, de o reducere suplimentară de 20% față de reducerile aplicate în mod obișnuit la abonamente!

Tu ai încercat Microdermabraziunea îmbogățită? Pregătim o ofertă cu totul și cu totul specială: Poți achiziționa o ședință la jumătate de preț: 90 RON în loc de 180 RON. Trebuie doar să ne urmărești să afli în ce perioadă a lunii îți pregătim oferta specială. In cadrul acestui eveniment poți achiziționa și pachetele de 4 sau 8 ședințe cu 20% reducere: 4 ședințe – 128 RON/ședința în loc de 159 RON/ședință, respectiv 8 ședințe – 112 RON/ședință în loc 139 RON/ședință.


OFERTA 4: CooLifting cu reducere de 10% – valabilă în perioada 1.06 – 10.06

Achiziționează abonamente de orice tip  (faciale sau corporale) de peste 1.000 RON și poți achiziționa un tratament de Red Carpet cu CooLifting sau CoolClear cu 50 euro ședința. În perioada 01.06-10.06, terapiile CooLifting de 5 sau 8 ședințe au reducere de 10% !

Te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook – CooLifting Galați-Brăila !


OFERTA 5: Ședințe de Radiofrecvență la promoție – valabilă în perioada 1.06 – 15.06

Achiziționează 12 ședințe de Radiofrecvență la pret de 10, cu gama premium PostQuam. În loc de 1140 RON, plătești doar 950 RON! ATENȚIE: la fiecare 4 ședințe de radiofrecvență este obligatoriu să se efectueze un drenaj limfatic prin presoterapie.


OFERTA 6: Manichiură cu gel + 2 CADOURI – valabilă pe tot parcursul lunii IUNIE

La achiziționarea unei manichiuri cu gel (nu semipermanentă!) – primești cadou 1 ședință vacuum facial (drenează toxinele de la nivelul feței, elimină retenția de apă, realizează o exfoliere ușoară) și 1 ședință de masaj facial (pentru relaxarea și tonifierea musculaturii faciale), în valoare de 40 RON.

Te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook – Nails by Epsilon Galați !


OFERTA 7: Mezoterapie cu Microace – valabilă pe tot parcursul lunii IUNIE

Achiziționează a doua ședință cu 50% reducere! Preț standard ședință tratament facial: 300 RON. Preț pachet la oferta lunii iunie: 2 ședințe tratament facial – 450 RON. Despre beneficiile uluitoare ale Mezoterapiei cu Microace, poți citi AICI.


OFERTA 8 PROMOȚIA REGINELOR: 30% reducere la abonamente corporale / faciale – valabilă în perioada 21.06 – 24.06

Ai 30% reducere la abonamentele corporale și faciale (pot fi cumulate), dacă valoarea acestora este de minim 2.000 RON! „Promoția reginelor” este valabilă la orice tratament din oferta Epsilon (cu excepția tratamentelor de lux CooLifting), rezervate în perioada 21-24 iunie.

 

Dacă ești interesat(ă) de una dintre ofertele de mai sus ori de alte tratamente faciale ori corporale de la Epsilon, află informații suplimentare sau rezervă chiar ACUM o ședință, la 0753 774 566! Te așteptăm și la consultația gratuită, care are loc înaintea oricărui tratament efectuat la Epsilon Galați! Te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook, AICI !


 

  5 star review  Multumim Epsilon pt cadourile oferite!Am fost una din galetencele care s-a bucurat de cadou si totodată foarte incantata de dăruirea cu care am fost tratată!Cu siguranță voi reveni la Epsilon!

  thumb Lele Carmen
  1/25/2018

  5 star review  Fetele sunt foarte dragute, esti tratata frumos, toata sedinta e un rasfat total! da, recomand, m-as intoarce cu drag oricand!

  thumb Gabriela Bratu
  1/24/2018

  5 star review  Ieri am ajuns pentru prima oară la un salon de remodelare corporală și vreau să spun că am plecat cu un vibe super pozitiv.Serviciile oferite mi s-au părut super profesionale, iar personalul extrem de amabil și drăguț. Mi-am făcut abonament, pentru că vreau să le mai trec pragul. Recomand, clar!

  thumb Anaa Bluu
  1/25/2018
WordPress Themes