Cum să folosești super-puterile esteticianului în beneficiul tău!

Vara asta trebuie să profiți la maximum de toate cunoștinețele de care beneficiem la Epsilon Estetic Galați și de aparatura performantă și tehnologiile de la centrul nostru, pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești sau pur și simplu pentru a avea grijă de tine și de corpul tău, așa cum meriți.

Nu în ultimul rând, te invităm să profiți de promoțiile la tratamente!

VelaShape: super-puteri pentru super-efecte

Combinând super-puterile a trei tehnologii diferite (razele infraroșii, radiofrecvența bipolară și vacuumul pentru încălzirea în profunzime a celulelor grase și a fibrelor de colagen), VelaShape are și super-efecte asupra celulitei, a pielii flasce și a centimetrilor în plus.

La Epsilon Estetic Galați efectuăm tratamentul cu aparatura superioară EndermoEXPERT, prin care clienții noștri beneficiază, în plus, de puterea lipolaserului. Astfel, tratamentul VelaShape efectuat în centrul nostru are efecte uimitoare chiar și asupra celulitei de grad mare, dar și asupra grăsimii întărite ori a celei pufoase.

La finalul sesiunilor de tratament VelaShape te vei bucura de un corp întinerit, de invidiat! Ȋn plus, prinzi și oferta lunii la Epsilon Estetic Galați + CADOU 1 ședință de epilare definitive pentru zona axilei!

10 ședințe Velashape cu 70% reducere – 3 zone: DOAR 1.200 RON

+

Cadou: o ședință Epilare Definitivă axilă

Vrei o piele sănătoasă și elastică? Alege radiofrecvența!

Cu o ofertă imbatabilă la ședințele de radiofrecvență și electrostimulare, valabilă luna aceasta, vrem să te convingem cât de important este să acorzi atenție și pielii corpului, nu doar tenului.

Energia celulară creată cu ajutorului acestei tehnologii stimulează fibrele de colagen și elastină, efectul instantaneu fiind acela de piele fresh, netedă, tonifiată, strălucitoare și bineînțeles, întinerită!

12 ședințe radiofrecvență – 2 zone

+

8 ședințe electrostimulare DOAR 952 RON

(redus de la 2720 RON)

Criolipoliza este în continuare în top

Pentru că, după atâta stat în casă, vara asta chiar vrei să te bucuri de toate măsurile de relaxare, menținem active promoțiile la cel mai solicitat tratament din Centrul Epsilon Estetic Galați.

Fie că vrei să continui tratamentul început anterior, fie că abia acum ai probat hainele de vară și ai observat că nu prea îți mai vin, te așteptăm la Epsilon pentru a profita de ofertele lunii iunie la procedura de slăbire super-localizată bazată pe tehnologia înghețării grăsimii. Garantat, te vor uimi rezultatele pe care le vei observa cu ochiul liber pe zonele care necesită acest tratament!

BONUS, dacă alegi pachetul de promoție la Criolipoliză, îți oferim și o ședință de Mezoterapie cu micro-ace cu 50% reducere!

Preț NOU: 5 aplicatori: 1100 RON

(preț inițial – 2.000 RON)

Cadou: Dermapen cu 50% reducere 150 RON

Chiar ești pregătită de plajă?

Te simți gata să faci plajă? Ȋntreabă-te dacă nu cumva ai uitat ce e mai important: să acorzi timp epilării!

Prin ședințele de epilare definitivă cu laser, pe care le efectuăm la Epsilon Estetic Galați atât pentru doamne cât și pentru domni, scapi cu totul de grija acestei rutine înainte de a merge la plajă. Fără efecte adverse, sigure și fără pic de durere!

Așa că de ce să nu profiți și tu de reducerile pregătite în luna iunie la tratamentele de epilare definitivă?

Oricare 2 zone diferite – 250 RON

EXEMPLU:

Picior scurt + zona intimă – DOAR 250 RON (în loc de 450 RON)

 

Vacuum + împachetări + cavitație = Adio, celulită și strat adipos!

Terapia cu vacuum pur și simplu “mănâncă” celulita, indiferent de tipul ei, și ajută la tratarea rapidă a pielii cu aspect de coajă de portocală şi la eliminarea depozitelor de grăsime localizată, distrugând nodulii celulitici şi pe cei adipoşi.

La rândul lor, împachătarile stimulează aceste procese și, în plus, previn sau vindecă vergeturile și detoxifică organismul.

Tratamentul de cavitație, numit și liposucție virtuală (este echivalentul liposucției chirurgicale) aduce beneficiul ultrasunetelor de joasă frecvență, pentru a elimina și cele mai încăpățânate puncte de grăsime.

La finalul tratamentului îți vei simți organismal revigorat, dar și ușurat de toxine și de depozitele de strat adipos. Cu astfel de rezultate, se anunță o vară cu totul specială, nu-i așa?

OFERTĂ:

Pachet 12 ședințe Împachetări 

18 ședințe de Vacuum  

+

4 ședințe Cavitație DOAR 1.115 RON

(în loc de 2.790 RON)

Author Info

epsilon

  5 star review  Felicitări pentru tot ce este acolo!

  thumb Enache Daniela
  5/19/2017

  5 star review  Recomand cu mare drag salonul Epsilon!Fetele sunt super dragute si dau dovada de mult profesionalism!Sunt foarte multumita de rezultatele pe care le-am obtinut si va multumesc!��

  thumb Irina Madalina
  7/11/2017

  5 star review  Excelent!!!����

  thumb Adina Nicoleta
  12/05/2016
WordPress Themes