Cum te rasfatam in Martie: terapii-minune, sedinte-cadou, oferte speciale

Ca să fii în centrul atenţiei tuturor sau pur şi simplu ca să te simţi minunat în Luna Martie, îţi propunem tratamente regale la Epsilon. Vei străluci şi te vei răsfăţa, pentru că meriţi tot ce e mai bun! Te aşteptăm cu drag la noi!

Tratamentele pe care ţi le recomandăm, dar şi cadourile  noastre, pentru perioada 1 – 8 Martie, sunt:

Microdermabraziunea – ten curat şi luminos instantaneu

1.Tratament de Microdermabraziune, cel mai eficient peeling mecanic din saloanele cosmetice, pentru un ten luminos şi întinerit instantaneu, pentru a fi gata de petrecere sau de orice alt eveniment festiv.

Este o bază ideală pentru machiajul purtat cu o ocazie specială. La Epsilon Galaţi efectuăm Microdermabraziunea cu aparatul special creat pentru saloane cosmetice, de la cunoscutul distribuitor Rowe. Pe  larg despre tratament poţi citi şi AICI.

Costul tratamentului: 140 de lei + Cadou la alegere pentru tine sau o prietenă:

-Şedinţă de Hidratare a mâinilor prin RadioFrecvenţă (se poate efectua concomitent cu Microdermabraziunea) – în valoare de 20 lei

SAU

-Şedinţă de Masaj facial cu ulei hidratant (se efectuează ulterior Microdermabraziunii) – în valoare de 25  lei


Masca de Aur şi Perle de la Yamuna – Professional Care

2.Tratament Masca de Aur  şi Perle pentru ten normal, revigorantă, hidratantă şi extrem de generoasă în minerale şi acizi benefici tenului.

Înainte de aplicarea Măştii de Aur şi de Perle, realizăm un tratament pregătitor, cu RadioFrecvenţă, Drenare toxine prin Vacuum facial şi Masaj facial. Imediat se aplică masca de culoare aurie.

CE CONŢINE masca?

100% pudră naturală de perle (substanţe active: conchiolin şi aragonite)

+ Aragonitul conţine carbonatul de calciu – important pentru sănătatea organismului, sub forma unor cristale luminoase.
+ Conchiolinul este o proteină – sursă de aminoacizi esenţială şi ea în metabolism.

+ Aurul posedă virtuţi detoxifiante, anti-inflamatorii şi o putere de “izolare” care ajută pielea să lupte împtriva radicalilor liberi (factori responsabili de 80% din îmbrătrânirea pielii), fiind folosit de mult timp şi în chirurgia estetică.

Costul tratamentului: 100 de lei + CADOU pentru tine sau o prietenă: o şedinţă de electrostimulare pentru tonifierea muşchilor, în valoare de 30 lei


Gama Roz de la PostQuam, produse profesionale

3.Tratament de hidratare intensă, cu produse profesionale din gama PostQuam, pentru ten sensibil, gras, uscat sau mixt.

Este un tratament excelent pentru a reface supleţea naturală a pielii în această perioadă a temperaturilor extreme. Se realizează cu ajutorul RadioFrecvenţei faciale multipolare şi al vacuumului, incluzând şi un masaj facial.

De ce vă recomandăm produsele PostQuam ?

Cremele profesionale special destinate saloanelor conţin o combinaţie de ingrediente unică, ce restabileşte conţinutul lipidic al pielii şi menţine tenul moale şi catifelat, pentru mai mult timp. Cremele din Gama roz PostQuam conţin:

-Aloe Vera: “vindecătorul tăcut” cum i se mai spune, detoxifică pielea şi stimulează procesul de regenerare celulară, la nivelul pielii.

-Proteine din mătase: înmoaie pielea, o protejează de frig şi vânt, redau elasticitatea şi îi echilibrează nivelul de umiditate.

-Filtre UV, pentru protecţie solară.

Costul tratamentului: 170 lei  Reducere de 30%:  119 lei !


Dacă nu îţi surâde niciunul dintre aceste tratamente, atunci poţi apela la oricare alte trucuri  de înfrumuseţare sau de relaxare din gama variată de servicii de la Epsilon. Ţi-am pregătit alte OFERTE SPECIALE, pe care ţi le oferim cu drag în Luna Martie – declarată Luna Relaxării la Epsilon Galaţi!: reduceri la 8 tratamente diferite + cadouri !


 

  5 star review  Cei mai profesionisti din oras!!Servicii de calitate!

  thumb Gabriela Dinu
  12/12/2016

  5 star review  Cea mai draguta echipa...

  thumb Loredana Tataru
  5/16/2016

  5 star review  Felicitari fetelor pentru profesionalismul si caldura de care dau dovada de fiecare data! Intrebarile mele au primit intotdeauna un raspuns pe masura, iar rezultatele se vad mai repede decat m-as fi asteptat. Recomand cu mult drag �

  thumb Deea Vizinteanu
  7/10/2017
WordPress Themes