Dr. Jona Yousif

Pe 15 decembrie, la Epsilon: Dr. Jona Yousif, renumit specialist în estetică facială

Augmentare buze, contur facial, reducere riduri cu acid hialuronic și intervenții cu botox – toate cu produse de top, efectuate sâmbătă, 15 decembrie, la Epsilon Galați, de către unul din cei mai renumiți specialiști în estetica facială, dar și dentară, din România – dr. Jona Yousif.

Ne bucurăm enorm că la Epsilon vă putem oferi de sărbători un cadou cu totul special: l-am invitat în premieră în Galați pe dr. Jona, un medic ce și-a câștigat renumele în estetică de-a lungul a aproape 25 de ani de activitate în România. Bineînțeles, ne dorim să dezvoltăm și pe viitor această colaborare, în funcție de solicitările, dorințele și de feedback-ul vostru după prima sa vizită la Epsilon.

„La Galați venim cu o gama mare de proceduri și cu branduri de cea mai bună calitate! Vorbim de produse aflate în top 5 firme mondiale de acid hialuronic (Juvederm, Filorga și Belotero)”, transmite medicul pe pagina sa oficială de Facebook – Doctor Jona Yousif, aflat în acest moment la o întâlnire în Austria, cu specialiști din domeniu din toată lumea.

Cine este Dr. Jona Yousif?

De origine irakiană, dr. Jona Yousif este stabilit în București, fiind extrem de căutat la clinica sa „House of Beauty”, pentru serviciile de estetică facială, dar și dentară. Este numit pe bună dreptate „stomatologul vedetelor” și cu siguranță este și un „doctor în frumusețe”! Clientele sale din întreaga țară (inclusiv din Galați!) îl apreciază pentru intervențiile de calitate, pentru profesionalism și dedicare, dar și pentru relația deosebită pe care o au cu el, bazată pe încredere, seriozitate și sinceritate. De menționat că dr. Jona lucrează cu produse de top, care îndeplinesc cele mai înalte standarde în domeniu, dar este și un mare iubitor al domeniului beauty.

Una din marile mele pasiuni e arta și am reușit să o îmbin cu munca mea de zi cu zi, adică estetica facială și cea dentară”, a declarat, în repetate rânduri, Dr. Jona, „doctorul în frumusețe”.

Ce servicii puteți solicita de la Dr. Jona?

La vizita programată la Centrul Epsilon, sâmbătă, 15 decembrie 2019, binecunoscutul medic va oferi o mare parte dintre serviciile în care este specializat. ATENȚIE: locurile sunt limitate !

Consultații pentru intervenții faciale.

Intervenții cu acid hialuronic, „Regele esteticii faciale”: augmentare buze, pomeți, bărbie, contur facial și reducere riduri. De menționat că dr. Jona Yuusif utilizează acid hialuronic de top, de la brandurile Juvederm Ultra 3 și 4, Filorga Lips & Volume, Revaness și Belotero Intense & Volume.

COST: 1.200-1.400 RON / 1 ml

Intervenții cu Botox-ul nr. 1 în lume (Vistabel), pe care îl aduce în premieră în Galați.

COST: 1 zonă – 500 RON, 2 zone – 900 RON, 3 zone – 1.250 RON

Lifting facial cu Fire PDO Aespio, tehnică adusă în premieră în Galați. Este vorba despre una dintre cele mai noi metode în estetica facială minim invazivă, cu rezultate maxime în înlăturarea ridurilor din zona gâtului, a nasului sau gurii.

COST: variază între 75 – 100 RON / fir.

Rezervă ACUM o vizită sâmbătă, 15 decembrie, la dr. Jona

Cu un program extrem de încărcat pe tot parcursul anului, dr. Jona se va afla sâmbătă, 15 decembrie, pentru prima dată la Galați, la Centrul Epsilon.

– Ai șansa să rezervi o consultație în Galați, cu un specialist de vârf în domeniu, recunoscut la nivel național.

– Poți realiza în Galați aceeași intervenție ca în orice centru medical de estetică, fără a te deplasa în București sau marile capitale europene.

– Profiți de beneficiile conferite de produse de top, care nu mai sunt utilizate în alte centre din Galați.

Dacă dorești să afli de la un specialist recunoscut în domeniu care sunt cele mai bune recomandări pentru tenul tău, atunci nu rata întâlnirea cu dr. Jona, unul dintre cei mai renumiți doctori în estetica facială.

Sună la 0753 774 566 și rezervă unul dintre ultimele locuri disponibile sau scrie-ne informații despre consultație și serviciile oferite. Poți vedea mai multe imagini și pe pagina evenimentului oficial „Le Beauty Tour Galați”!

Te așteptăm cu drag la Epsilon, alături de dr. Jona Yousif!

Sursa foto: Dr. Jona Yousif

  5 star review  Personal amabil si bine pregatit, aparatura performanta, calitate la superlativ.

  thumb Catalina Coman
  1/24/2018

  5 star review  Va recomand cu caldura sa vizitati salonul Epsilon! Merita ! Mai ales pentru personalul care nu doar ca va dau sfaturi,dar își dau și interesul ca rezultatele sa fie cele așteptate!

  thumb Ana Maria Aldulescu
  5/04/2017

  5 star review  Am ajuns la salon pentru ca am primit cadou o sesiune de rasfat. Am fost placut impresionata de fete care sunt niste dragute din toate punctele de vedere, pornind de la tinuta, atitudine si nu in ultimul rand, profesionalism. Rasfat maxim, curatenie, relaxare la cote inalte. Tratamentul a fost magnific, tenul meu arata dupa doua zile excelent: reintinerit si proaspat. Va multumesc din suflet si abia astept urmatoarea sedinta! Va doresc numai bine, spor in activitate, putere si sa ramaneti tinere si frumoase mereu!

  thumb Rusu Camelia
  6/24/2017
WordPress Themes