Epilare definitiva corporala

epilare definitiva

Epilarea definitivă este procedura non-invazivă prin care firul de păr este împiedicat să crească, prin distrugerea rădăcinii cu ajutorul unei temperaturi ridicate. 
Pentru epilare definitivă în Galaţi, poţi apela cu toată încrederea la Centrul Epsilon, unde utilizăm tehnologia cu lumină pulsată SHR E-Light. Este superioară altor proceduri bazate pe lumina pulsată, întrucât, deşi are ACELEAŞI REZULTATE, este FĂRĂ DURERE! Epilarea cu o astfel de tehnologie are la bază acelaşi mod de acţiune ca alte tipuri de epilare definitivă (IPL, SPL). Lumina caldă este direcţionată cu ajutorul unui aparat special către rădăcina firului de păr, pentru a o supraîncălzi şi a distruge foliculii piloşi.

Află de AICI tot ce trebuie să ştii despre Tehnologia revoluţionară cu lumină pulsată SHR şi despre aparatul Intense 5000 SHR E-Light de la Epsilon Galaţi.


De ce să alegi epilarea definitiva cu SHR – păreri şi beneficii

  1. Procedură SIGURĂ și certificată medical pentru a îndepărta pilozitatea nedorită, inclusiv pentru fototipurile de culoare mai închisă și pentru pielea bronzată, care sunt mai sensibile la căldura pe care se bazează aceste tip de tehnologii.
  2. Procedură FĂRĂ DURERE, datorită sistemului de răcire în 3 trepte aflat pe cristalul aplicatorului; senzaţia resimţită este de uşoară căldură, fără neplăcerea pişcăturilor cu care sunt asociate alte proceduri de epilare.
  3. Adecvată ORICĂRUI TIP DE PIELE, inclusiv celei bronzate natural sau la solar
  4. ideală îndepărtării ORICĂRUI TIP DE PĂR (subţire, mediu, gros)
  5. eficace pe PĂRUL DE ORICE CULOARE (atât negru, cât şi blond şi roşcat), spre deosebire de alte tehnologii care nu îndepărtează părul de orice culoare
  6. rezultate vizibile DE LA PRIMA ŞEDINŢĂ în cazul epilării corporale și de la 2-a sau a 3-a ședință în cazul epilării faciale
  7. rezultate remarcabile în cazul FIRELOR DE PĂR ÎNCARNATE

Indicaţii speciale şi întrebări frecvente despre epilare definitivă inghinal / axilă / picioare / brațe / facial

Ce zone puteți epila la Epsilon Galați?

Cu SHR E-Light efectuăm epilare definitivă facială (mustață și bărbie), dar și epilare definitivă brațe, axilă, inghinal, picior scurt (până la genunchi), picior lung (până la coapse).

Lista completă a zonelor de epilat o găseşti la Lista noastră de preţuri AICI.

Special despre epilarea definitvă facială în salonul nostru, poţi citi AICI.

Cum știu dacă nu am contraindicații pentru epilare definitivă?

Epilarea definitivă cu SHR E-Light nu are contraindicații specifice sau efecte secundare, fiind o procedură sigură și testată medical. Totuși, la fel ca în cazul oricărui alt tratament cosmetic, nu e indicat să o aplicăm dacă observăm anumite probleme ale pielii.

Ca exemplu, dacă aveți alergii legate de expunerea la soare, atunci, cel mai probabil, veți avea reacții asemănătoare și la lumina pulsată. Prin urmare, vă vom sfătui să faceți investigații suplimentare legate de alergie înainte să începeți ședințe de epilare definitivă.

De altfel, ca orice alt tratament de la Epsilon Galați, și ședințele de epilare definitivă sunt precedate de un consult gratuit. În urma discuției și a observației directe, esteticianul nostru va stabili particularitățile tipului de piele și ale firului de păr, dar și alte eventuale probleme.

Oferiți și servicii de epilare definitivă pentru bărbați?

Da, avem astfel de servicii şi pentru bărbaţi, puteţi afla zonele pentru care efectuăm tratamentul de la Pagina dedicata preţurilor pentru fiecare zonă în parte.

De câte ședințe am nevoie pentru ca firele de păr să nu mai crească deloc?

La fel ca alte proceduri de epilare definitivă, este nevoie de un număr de minim 6 şi maximum 12 ședințe. De ce o aproximație atât de largă? Depinde de tipul de piele și de păr, dar, în mod sigur, dacă efectuați mai puțin de 6 ședințe, nu vor exista efectele scontate și, practic, le-ați urmat degeaba. Odată ce ați parcurs cele 6 ședințe, veți observa că în orice moment, până la a 12-a ședință, părul poate înceta definitiv să mai crească, iar atunci vom întrerupe și noi ședințele.

La ce interval de timp îmi pot programa ședințele de epilare definitivă?

Ar fi ideal să scăpăm definitiv de părul nedorit doar într-o săptămână, însă ședințele pentru epilare corporală vor fi programate doar la un interval de 2 – 4 săptămâni. Asta deoarece eficiența procedurii se bazează tocmai pe etapele de creștere a firelor de păr. Există trei etape de creștere (anagenă, catagenă și telogenă), iar firele de păr se află în diferite stadii de creștere. În epilarea definitivă urmărim să afectăm cu lumina pulsată firul de păr aflat în fază anagenă (când este în contact cu rădăcina sa). Pe brațe sau pe picioare, doar 20% din firele de păr se află în această fază.

Ca urmare, e nevoie de cel puțin 6 ședințe pe fiecare zonă, la intervale de timp stabilite după un algoritm simplu, astfel încât lumina pulsată să prindăa toate firele de păr în prima etapa de creștere.

În total, perioada minimă și maximă pe care se pot întinde ședințele de epilat este de 6 până la 18 luni.

Cât timp durează o ședință de epilat definitiv SHR ?

Durata fiecărei ședințe depinde de zona pe care se efectuează tratamentul. De exemplu, pentru axilă este de 5 minute, în timp ce pentru piciorul întreg până la coapse ajune chiar şi la 1 h.

Aș vrea să amân cu câteva zile următoarea ședință de epilare definitivă programată. Este vreo problemă?

Nu este o problemă dacă amânaţi doar cu câteva zile una dintre şedinţe, rezultatele vor apărea în continuare. Însă dacă amânarea e mai mare de o săptămână este posibil să aveţi nevoie de o şedinţă în plus faţă de numărul de şedinţe pe care l-aţi fi făcut fără această amânare.

Părul din zona epilată poate crește între ședințe?

Epilarea definitivă cu SHR E-Light are efecte încă de la prima ședință. Dar, în mod sigur părul va mai crește, după fiecare dintre primele 5 ședințe, întrucât, așa cum explicam mai sus, lumina pulsată nu a ajuns la toate rădăcinile firelor de păr în etapa optimă. Părul va fi mai subţire, mai deschis la culoare şi va creşte la intercale de timp mai mari decât înainte.

În unele cazuri, părul va creşte uşor şi după efectuarea celei de-a 6-a ședințe, dar se va efectua doar şedinţa de întreţinere. Dacă firele de păr obişnuite cresc şi după a 6-a şedinţă, acest lucru înseamnă că e nevoie să continuăm şedinţele de epilare definitivă cu 1 până la 6 ședințe.

Am pielea bronzată, pot începe şedinţe de epilare definitivă?

Cu Filtrul Dark Skin, de la aparatura SHR putem realiza epilarea inclusiv pe pielea bronzată natural sau la solar. Totuși, nu e deloc indicat să acţionăm în cazul în care pielea are urme de arsuri și, ca urmare, vă vom sfătui să mai amânați începerea ședințelor. De asemenea, există o măsură de precauție legată de expunerea la soare: pentru a proteja pielea, este bine ca înainte cu 2 zile de începerea ședinței și 2 zile după ședința de epilare să nu faceți plajă și să nu mergeți la solar.

E nevoie să mă pregătesc înainte de ședințele de epilare definitivă efectuate la Epsilon Galați?

Cu excepția faptului că e indicat ca, timp de 2 zile înainte de ședința de epilare definitivă să nu stați la soare ori să mergeți la solar, nu există alte precauții. Puteți face duș sau baie folosind produse de îngrijirire corporală sau facială, chiar și în ziua când e programată ședința. De asemenea, nu avem contraindicații legate de folosirea cremelor de corp sau a celor faciale.

În schimb, te vom ruga ca, înainte cu o zi de ședința programată, să razi cu lama firele de păr de pe întreaga zonă ce urmează să fie epilată definitiv. Atenţie, zona nu trebuie depilată cu epilatorul sau cu ceară, întrcât este absolut necesat să păstrăm intacte rădăcinile firelor de păr asupra cărora urmează să acţioneze tehnologia SHR.

La nevoie (dacă firul de păr a crescut rapid de pe o zi pe alta) ori dacă acest proces nu poate fi efectuat acasă din motive întemeiate, îl vom rade înainte de începerea ședinței sau într-o şedinţă dedicată acestei operaţiuni. La Epsilon Galaţi utilizăm Bic-uri de unică folosinţă (şi nu maşină de ras)

De menționat că, între cele două ședințe de epilat, părul va crește în continuare. Prin urmare, epilarea acasă se efectuează cu o zi înainte de fiecare nouă ședință de la centru.

Sunt contraindicații după ședința de epilare definitivă cu SHR ?

La Epsilon Galați aplicăm o cremă de protecție solară după epilarea facială și, în sezonul estival, și după epilarea corporală. Totuși, te sfătuim să eviți solar și expunerea îndelungată la soare timp de 2 zile după fiecare ședință de epilare.  În schimb, nu există alte contraindicații.

În ce perioadă a anului este cel mai indicat să realizez ședințele?

Din punctul de vedere al cosmeticianului, nu există o perioadă mai indicată decât alta. În sezonul rece se programeză de obicei cei care își doresc să se pregătească din timp pentru sezonul cald. În schimb, sezonul estival este cel care le reamintește multora dintre noi că e vremea să scăpăm de pilozitatea nedorită.

Dacă încep şedinţe de epilare definitivă, cum am garanția că voi obține rezultate satisfăcătoare ?

Tehnologia SHR E-Light are rezultate vizibile cu ochiul liber, nu are efecte secundare și se realizează fără durere, pe orice tip de ten și pe orice tip de păr. La Epsilon Galați am implementat un sistem de garanție pentru pachetele de epilare definitivă achiziționate de la salonul nostru. Te invităm să ne adresezi întrebări referitoare la GARANȚIA oferită de Epsilon Galaţi pentru epilarea definitivă cu SHR E-Light.

Ce preţuri au şedinţele de epilare definitivă cu SHR E-Light?

Ne-am propus să nu aplicăm preţuri prohibitive, ci dimpotrivă, te aşteptăm cu promoţii lunare şi cu reduceri la achiziţionarea a pachetelor de 4, 8 sau 12 şedinţe de epilare definitivă.  Te invităm să consulți lista completă de prețuri de pe pagina dedicată!

Share This :

No Comments

Comments are closed.

WordPress Themes