Epilare definitiva faciala

 


La Epsilon Galaţi, epilarea facială definitivă se realizează fără durere, cu ajutorul  tehnologiei SHR E-Light. Este vorba despre o procedură revoluţionară bazată pe lumina pulsată, care încălzeşte rădăcina firelor de păr pentru a le distruge. Despre numeroasele avantaje şi beneficii ale utilizării tehnologiei pe care am adus-o la Epsilon Galaţi, poţi citi şi AICI.

Cele mai multe persoane apelează la epilarea facială (mustaţă, bărbie sau lateralul feţei, lângă ureche), întrucât vor să arate impecabil fără să mai piardă timp preţios cu diferite alte metode de depilat. La salonul nostru, cu aparatul Intense 5000 SHR E-Light putem acţiona asupra oricrui tip de păr şi de orice culoare, precum şi pe pielea închisă la culoare, indiferent dacă este sau nu bronzată natural ori la solar.

Procedura de epilare definitivă facială se realizeză într-un timp foarte scurt (şedinţe de 5 minute), întrucât zona pe care acţionăm este redusă. Efectele sunt vizibile de la a 2-a sau a 3-a şedinţă. Pentru că pe această zonă părul creşte mai rapid, procedurile se efectuează la un interval ceva mai scurt decât cele de epilare corporală (intervalul între şedinţe creşte progresiv cu 2-3 zile, de la 8 până la maximum 21 de zile, după un algoritm cunoscut de estetician). La fel ca în cazul epilării definitive corporale, şi pentru cea facială e nevoie de 6 – 12 şedinţe pentru a obţine efectele scontate.


Epilare facială definitivă – păreri, sfaturi şi informaţii utile

Epilarea definitivă cu SHR E-Light este o procedură la care apelează numeroase persoane, întrucât este sigură pentru pielea atât de sensibilă precum e cea de pe faţă, este testată medical şi nu are efecte secundare. În plus, spre deosebire de alte procedee, se realizează fără a simţi senzaţia de pişcătură dureroasă, ceea ce face din tehnologia SHR E-Light una extrem de populară!

Totuși, la fel ca în cazul oricărui alt tratament cosmetic, la Epsilon Galaţi suntem precauţi dacă observăm că există probleme ale pielii.

De exemplu, dacă pe faţă prezentaţi o pilozitate mai mare decât în mod obișnuit, vom recomanda întâi efectuarea unor analize la specialist, pentru a ne edifica dacă este sau nu o problemă hormonală, astfel încât să nu efectuați ședințe de epilare definitivă care nu vor avea efectul scontat.

Tot ca exemplu, dacă prezentaţi de obicei alergii după expunerea îndelungată la soare, atunci, cel mai probabil, veți avea aceleaşi reacții și la lumina pulsată. Prin urmare, vă vom sfătui să faceți investigații suplimentare înainte să începeți ședințe de epilare definitivă.

Toate particularităţile tenului şi ale firului de păr sau eventualele probleme le va observa esteticianul Epsilon Galaţi, la consultul gratuit care precede şedinţele de epilare definitivă. De asemenea, te rugăm să ne spui tu dacă există anumite probleme de care trebuie să ţinem cont.


Pregătiri pentru şedinţele de epilare definitivă

Nu e interzis să aplici creme sau să îți speli faţa cu săpun înainte de şedinţa de epilare definitivă facială. Singura pregătire pe care e necesar să o efectuezi acasă, cu o zi înainte, este raderea părului cu ajutorul unui bic sau a aparatului de ras. SHR acţionează aspra rădăcinii firului de păr, astfel că e obligatoriu ca părul să nu fie smuls cu aparatul de epilat sau cu ceară. Întrucât părul va continua să crească între şedinţe, te vom ruga să efectuezi aceeaşi procedură de radere înainte de fiecare tratament de epilare sau oricând consideri că e nevoie, între şedinţele programate la Epsilon Galaţi.

De asemenea, e indicat ca 2 zile înainte şi 2 zile după şedinţe să eviţi plaja şi solarul. Dacă şedinţele de epilare facială au loc vara, cosmeticianul Epsilon va aplica, după fiecare epilare, o cremă de reglare a PH-ului pielii, precum şi una cu factor de protecţie solară. De altfel, te vom sfătui să aplici  şi acasă, timp de 2 zile după epilare, o cremă cu factor de protecţie solară.

Am răspuns la mai multe întrebări privind epilarea definitivă AICI


Epilare facială definitivă – preţuri

Te invităm să consulți lista de prețuri de pe pagina dedicată, AICI, dar să ne întrebi şi despre eventualele promoţii lunare!

Poți rezerva un consult gratuit, scriindu-ne un mesaj AICI sau apelând la 0753.774.566 ! Îți mulțumim!


Share This :

No Comments

Comments are closed.

WordPress Themes