Bucurie extremă zilele acestea la Epsilon, când ne pregătim să lansăm „LUX Shape”, gama de lux a tratamentelor non-invazive pentru slăbire, remodelare corporală și lifting facial și corporal – cu cea mai performantă aparatură din oraș! De săptămâna aceasta ne-am îmbogățit dotările de la Epsilon cu două aparate de ultimă generație, unice în Galați! Așa că, dacă te interesează să pierzi rapid în centimetri, să elimini într-o singură ședință depozitele de grăsime sau să scapi de pielea flască ori cu aspect de portocală, atunci trebuie să faci cunoștință cu cele două vedete din oraș în materie de remodelare corporală și slăbire: EndermoEXPERT și H.I.F.U Energy Cell.

În octombrie, prinde oferta Epsilon, la lansarea departamentului REMODELARE CORPORALĂ FĂRĂ BISTURIU: achiziționează tratamente de remodelare (clasice sau din gama LUX Shape) în valoare de cel puțin 1950 Ron și achiți cu 400 Ron mai puțin !


Vedeta 1: EndermoEXPERT – varianta superioară a VelaShape
Aparatura Endermo Expert, certificată medical, combină 6 tipuri de tratamente recunoscute în domeniul remodelării corporale într-unul singur. Practic, datorită eficienței acestuia, beneficiile obținute după o lună întreagă de terapii pot fi văzute doar după 1 singură ședință cu Endermo Expert, aparat care combină excelent cavitația, radiofrecvența bipolară, lipolaserul, infraroșu, rolele vacuumatice și endermologia. Este superior aparaturii de tip VelaShape, datorită faptului că apelează, în plus, la beneficiile cavitației și ale lipolaserului. Radiofrecvența pătrunde la 4-15 mm în piele și creează fricțiune între moleculele de apă, acționând asupra trigliceridelor, declanșând producția de colagen. Rolele încălzite masează pielea și stimulează circulația sângelui, grăbind drenajul. Laserul de 940 nm încălzește și el pielea, ajutând energia undelor de Radiofrecvență să pătrundă în adâncimea țesutului. În combinație cu acțiunea rolelor mecanizate, activează drenajul limfatic, accelerează metabolismul, conturează corpul, tratează capilarele sparte. Cere un tratament cu ENDERMO EXPERT dacă îți dorești:
  • Remodelare corporală într-un timp scurt
  • Reducerea circumferinței corporale într-un timp scurt
  • Slăbire în kilograme într-un timp scurt
  • Reducerea celulitei și prevenirea apariției ei
  • Întinderea și netezirea pielii lăsate
  • Îndepărtarea ridurilor de pe ten
  • Masaj
  • Tratament pentru zona pleoapelor

Pentru a consulta prețurile acestui tratament, intră AICI! În VIDEO, Florentin Iancu, trainer Start Academy – remodelare corporala, prezent la Epsilon Galati pentru aplicațiile practice pentru echipa de epsiloni!
Vedeta 2: H.I.F.U. Energy Cell – Puterea concentrată a ultrasunetelor 
H.I.F.U. ENERGY CELL adoptă o tehnologie de ultimă generație în materie de remodelare corporală, adusă în premieră în Galați, la Centrul Epsilon: este vorba despre tehnologia Ultrasunetelor Concentrate de Înaltă Intensitate (HIFU), certificată FDA. Este o metodă nedureroasă și non-invazivă de reducere a grăsimilor și de conturare a abdomenului, coapselor și șoldurilor, cu efecte impresionante, foarte apreciată în saloanele din străinătate. HIFU utilizează energia de sunet, care are proprietăți unice ce îi permit să ocolească suprafața pielii pentru a trata in adâncime, fiind de neegalat de către orice alt dispozitiv de cosmetică non-invazivă. HIFU pătrunde cu energia sa ultrasonică pulsata în stratul de grăsime subcutanat, iar energia ultrasunetelor înalte vizează doar țesutul gras subcutanat, distrugând celulele de grăsime de sub suprafața pielii, fără a afecta țesuturile. La final, trigliceridele, acizii grași și reziduurile celulare de la celulele grase distruse vor fi eliminate prin procesul natural de drenaj al organismului. Tehnologia H.I.F.U. are numeroase alte aplicații, în tratarea ridurilor, în tratamentul cicatricilor post-acneice, lifting. Pentru a consulta prețurile acestui tratament, intră AICI!
În VIDEO, Florentin Iancu, trainer Start Academy – remodelare corporala, prezent la Epsilon Galati pentru aplicațiile practice pentru echipa de epsiloni!
WordPress Themes