Mezoterapia cu micro-ace

Mezoterapia cu micro-ace sau terapia Dermapen este o procedură non-invazivă (nechirurgicală) pentru inducția de colagen, utilizată atât pentru față, cât și pentru corp. Reprezintă o alternativă revoluționară la terapiile cu laser și e recunoscută în primul rând ca un foarte eficient tratament de rejuvenare facială.

Cum are numeroase alte beneficii, nu am ezitat să îl includem și noi în oferta de tratamente de la Epsilon Galați.

Ce este mezoterapia?

Un tratament cu micro-ace presupune realizarea de canale microscopice în piele, cu ajutorul dispozitivului Dermapen, cu scopul de a deschide temporar porii. De fapt, tocmai acest lucru stimulează producerea naturală de colagen și de elastină, întrucât pielea însăși inițiază procesul de auto-vindecare.

Utilizarea aceastei terapii are însă și un alt mare avantaj: minicanalele cresc cu până la 80% absorbția cocktailurilor cu vitamine sau oligoelemente, personalizate în funcție de problema tratată, aplicate imediat de esteticianul de la Epsilon.


Beneficii:

Acestea sunt vizibile încă de primele ședințe. Însă, în funcție de scopul urmărit, uneori e nevoie de până la 10 ședințe, iar pentru efecte maxime specialiştii Epsilon vă pot recomanda proceduri de îngrijire specială şi acasă:
– revitalizarea tenului

– anticelulic si de slăbit
– stimularea creștereii părului scalpului
– reducerea liniilor fine
– anti-aging și anti-rid
– minimizarea porilor
– tratarea petelor, a cicatricilor acneice
– reducerea (cu 70 – 90%) a cicatricilor mici, dar și a celor adânci, post-operatorii
– tratarea vergeturilor

 


Dermapen – păreri

Dermapenul este un dispozitiv în formă de stilou, cu microace de unică folosință care sunt „plimbate” perpendicular pe suprafaţa pielii, la o adâncime variabilă, în funcţie de toleranţa pacientului. De reţinut că forma de diamant a microacelor ajută la vindecarea pielii.

Una-două zile după urmarea tratamentului, pielea se poate  înroşi uşor, dar nu există alte efecte secundare asociate mezoterapiei sau contraindicaţii, fiind potrivit chiar şi tenurilor sensibile. Aşa că puteţi apela cu încredere la aceasta, mai ales dacă vă e recomandată în urma consultului la Centrul Epsilon.

Terapia cu Dermapen – preț ședință

Pentru a afla care sunt costurile acestui tratament, te invităm să apelezi acum la 0753.774.566.

De asemenea, te rugăm să ții cont de faptul că, în urma consultului gratuit de la Epsilon Galați, esteticienele noastre îți vor recomanda exact tipul de tratament de care are nevoie pielea ta, astfel încât efectele pentru ten sau pentru corp să fie maxime!

Poți rezerva un consult gratuit, scriindu-ne un mesaj AICI ! Îți mulțumim!

Iti e pofta de o cafea proaspata?

Prietenii nostri de la Bazalt Coffee Galati te așteaptă cu cafea si derivate ale acesteia pe strada Portului 20-in cladire cu Registrul Comerțului

WordPress Themes