Epilare definitiva, piele bronzata, par roscat, blond, alb, subtire, puf

Oferta epilare definitiva de iepuras

Oferta Iepurasului Epsilon!
*Primesti GRATUIT o sedinta de epilare definitiva pentru zona AXILA( ambele- in valoare de 130 Ron) la achizitionarea unei sedinte de epilare definitiva a zonei Inghinal total (inghinal + linia bikini + interfesier- 350)

**Oferta este valabila si pentru abonamentele de 4, 8 sau 12 sedinte achizitionate, cu urmatoarele reduceri : 4 sedinte – 10% , 8 sedinte – 15% , 12 sedinte – 20%.

Exemplu : La achizitionarea de abonament cu 12 sedinte pentru zona inghinala veti primi cadou 12 sedinte de epilare definitiva pentru zona axiala in valoare de 1560 ron.Daca se doreste, plata pentru abonamente se poate face esalonat.

***Oferta valabila in perioada 18.04.17- 25.04.17.

Gandeste-te la tine, gandeste pe termen indelungat si pielea ta va fi pregatita pentru plaja!

Author Info

epsilon

  5 star review  Personal amabil si bine pregatit, aparatura performanta, calitate la superlativ.

  thumb Catalina Coman
  1/24/2018

  5 star review  Super profesionalism. Rezultatele se vad inca de la prima sedinta. La fiecare vizita am avut parte de un rasfat de 5 stele si relaxare. Inca de la prima vizita am primit consultatie gratuita si explicatii despre fiecare aparat in parte. Personalul ff amabil. Curatenia impecabila. Preturile accesibile deci recomand cu incrdere si caldura. Va multumesc ca existati ��

  thumb Irina Dumitrasc Burlacu
  4/23/2017

  4 star review  Am ajuns la acest salon in urma unui concurs castigat si vreau sa spun ca am fost impresionata de absolut toate modalitatile de tratare intr-un sens bun,bineinteles!Toate fetele de acolo foarte dragute si sper sa o tineti tot asa,sa aveti succes in toate! :)

  thumb Mariana Murgulet
  10/01/2017
WordPress Themes