Microdermabraziune

Ofertele lunii IULIE la Epsilon: fii Regina Verii

Oferta 1. Sediu NOU = 1 CADOU, valabilă toată luna iulie

Vrem sa sarbatorim alaturi de prieteni si sa ne bucuram cu tine ca avem un sediu nou! Primesti un masaj de relaxare la orice tratament rezervat la Epsilon Galati pana pe 31 iulie.

Tu ce preferi dintre masajele de mai jos? (Pentru a se bucura cat mai multi dintre voi de aceasta promotie, poti beneficia o singura data de acest cadou pana pe 31 iulie, indiferent cate tratamente achizitionezi)

-Masaj gambe (15 min)
-Masaj pulpe + fese (20 min)
-Masaj spate (25 min)
-Masaj brate + maini (15 min)
-Masaj cervical (15 min)
-Masaj facial + scalp (20 min)

Cu numeroase efecte benefice, sedintele de masaj de relaxare abia au intrat in gama de tratamente Epsilon. Daca vrei sa afli mai multe despre oferta noastra pentru masajul de relaxare sau somatic, poti citi AICI.


Oferta 2. Microdermabraziune, valabilă între 1-15 iulie

Cel mai cautat tratament de eliminare a punctelor negre, de curatare si de revigorare a tenului ramane in topul preferintelor si in iulie: Microdermabraziunea cu diamant, in varianta Epsilon, “imbogatita” cu alte 3 tratamente (vapozon, vacuum, skin scrubber).

Achizitioneaza a 2-a sedinta de Microdermabraziune imbogatita, cu 50% reducere !

Cost total pentru cele doua sedinte – DOAR 270 RON (180 RON + 90 RON)


Oferta 3. Manichiură cu gel, valabilă toată luna iulie

La orice manichiura cu gel (nu semipermanenta) de la Nails by Epsilon Galati, primesti CADOU 1 sedinta de electrostimulare, in valoare de 30 RON.


Oferta 4. CADOU o manichiura semipermanenta, valabila toata luna iulie

La orice tratament corporal sau facial din oferta Epsilon, pentru care achizitionezi un abonament in valoare de cel putin 600 RON, primesti CADOU 1 manichiura semipermanenta de la Nails by Epsilon Galati !


Oferta 5. Combinație avantajoasă la Epilare definitivă, valabilă toată luna iulie

Ai inceput sedintele de epilare la Epsilon si nu iti doresti sa le intrerupi inainte de a incheia intreaga procedura de 6 – 12 sedinte, pentru a obtine o piele fina si catifelata, pentru totdeauna? Ti-am pregatit o combinatie avantajoasa de sedinte la Epilare Definitiva in Galati, pentru o vara fresh, lipsita de grija firelor de par inestetice!

Combinatie de 2 sedinte Zona XS + Zona S = DOAR 200 RON

Combinatie de 2 sedinte Zona S + Zona M = DOAR 300 RON

Combinatie de 2 sedinte Zona M + Zona L = DOAR 400 RON

Combinatie de 2 sedinte Zona L + Zona XL = DOAR 500 RON

Zona XS: mustata, Barbie, pometi, perciuni, intersprancenos, barba, co barba, ceafa, interfesier, linia abdomen, aureola mamara, laba piciorului, mana, gat. Cost fara reduceri (barbati / femei): 130 – 200 RON

Zona S: pachet facial total, axile, umeri, omoplati, bdomen, inghinal, bichni line, piept Cost fara reduceri (barbati / femei).

Zona M: brat scurt, inghinal total, fese, picior scurt. Cost fara reduceri (barbati / femei): 200 – 300 RON

Zona L: brat lung. Cost fara reduceri (barbati / femei): 300 – 450 RON

Zona XL: picior lung. Cost fara reduceri: 450 RON


Oferta 6. Cadou 4 ședințe vacuum anticelulitic la abonamente, valabilă între 5-10 iulie 

În iulie, Regina Verii primește ședințe-cadou, la achiziționarea de abonamente corporale și faciale a căror valoare totală depășește  1590 RON. Din varietatea de terapii și tratamente, sigur vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru a te răsfăța în această vară! Abonamentele la Epsilon au reduceri consistente și vei primi 4 ședințe de vacuum anticelulitic dacă, după aplicarea reducerii, costul tratamentelor depășește 1590 RON.  

 

Te așteptăm cu drag la Epsilon Galați, cea mai bună prietenă a pielii și a corpului tau !

Și nu uita că ne-am mutat într-un nou sediu, situat la câteva minute de Bănci (vizavi), pe Str. Română nr. 129, colț cu Smârdan! Poti afla mai multe despre noua locatie, de AICI!


 

  5 star review  Totul la superlativ!

  thumb Lorena Damian
  11/22/2017

  5 star review  Oaza de rasfat :) Curatenie, profesionalism si voie buna <3 Primul salon unde am primit explicații la orice intrebare/nelamurire!

  thumb Giuly Gly
  2/16/2016

  5 star review  Fetele sunt foarte dragute si m-au facut sa ma simt ca acasa. Au avut grija sa nu simt nici o neplacere pe durata tratamentului. Abia astept sa ma reintorc la Epsilon!

  thumb Mihaela Diana Bolocan
  1/25/2018
WordPress Themes