ofertele-lunii-noiembrie-epsilon

Ofertele lunii noiembrie

Oferta 1: Prietenul sau soțul te preferă cu o piele catifelată chiar și în luna noiembrie?! Avem noi soluția perfectă! Arată-i cât ții la el! Vino împreună cu partenerul și primiți amândoi 60% reducere la achiziționarea de sedințe sau abonamente de epilare definitivă! Puterea este la tine, doar tu îl poți convinge!
** Pentru doamnele, domnișoarele și domnii singuri, puteți opta pentru o amică / un amic.

Oferta 2: Este o perioadă în care nu te poți opri din gustat? E o stare trecătoare, dar nu lăsa efectele să apară. Încearcă abonamentele de slăbit și remodelare VelaShape Expert de 20 min și 40 min si primești 30% reducere, iar la abonamente de 60 min sau 80 min beneficiezi de 40% reducere. Știai că drenajul limfatic este obligatoriu la fiecare sedință? Noi ți-l oferim GRATUIT (în valoare de 90 RON/sedința).

Oferta 3: Știm că epilatul cu ceară nu este cea mai nedureroasă procedură. De aceea cosmeticiana noastră Andreea vrea să vă ofere cadou un moment de relaxare: un pensat și masaj al sprâncenelor GRATUIT (în valoare de 25 RON)! Achiziționează pachetul picior lung + braț lung + axilă + mustață cu 20% reducere și ești și răsfățat/răsfățată.

Oferta 4: De ce am nevoie de hidratare în noiembrie? Avem noi răspunsul! Tenul tău încă nu s-a obișnuit cu ideea că vara nu mai revine! Dar tu îi poți reda hidratarea și luminozitatea doar cu un abonament de microneedling cu fiole speciale. Tenul tău e norocos, ai 45% reducere la abonamente de 4 sau 8 ședințe. Și la terminarea abonamentului vei primi CADOU și un tratament de lux de hidratare de 90 min (în valoare de 250 RON) – va fi protecția pentru o lună geroasă de decembrie.

Oferta 5: Nu mai este vară? Nu mai mergem la plajă, dar ne putem menține același bronz uniform și strălucitor cu ajutorul solarelor king/queen sau cu ajutorul bronzării organice. Ai auzit și tu? Dacă vii cu o prietenă care nu e clientă Babilon by Epsilon, primești 10 minute de solar GRATUIT.

Oferta 6: Și tu ai dureri de spate? Sau vrei doar să te relaxezi? Hmm…cred ca știu cine te poate ajuta! Maseuza noastră Elena îți propune abonamente de 12 ședințe de relaxare, efectuate periodic de 3 ori pe săptămână cu reducere de 50%. Și pentru că sunt recomandate împachetările în timpul ședințelor de masaj, după 3 ședințe de masaj ai CADOU și o împachetare cu alge (în valoare de 160 RON).

  5 star review  Totul la superlativ!

  thumb Lorena Damian
  11/22/2017

  5 star review  Am venit la acest salon dupa ce am citit recenziile de aici. Si nu regret. Atmosfera este super, fetele tare dragute si profesioniste. Este momentul meu de relaxare si rasfat pe care il astept cu nerabdare

  thumb Lore Lorelei
  8/02/2017

  5 star review  Nota 10 + pentru serviciile oferite si mai ales pentru fete, care sunt niste dragute ! Rezultate inca de la primele sedinte , voi reveni mereu cu mare drag . Recomand tuturor sa mearga la Epsilon ! Va pup

  thumb Simona Balica
  4/28/2017
WordPress Themes