ofertele-lunii-noiembrie-epsilon

Ofertele lunii noiembrie

Oferta 1: Prietenul sau soțul te preferă cu o piele catifelată chiar și în luna noiembrie?! Avem noi soluția perfectă! Arată-i cât ții la el! Vino împreună cu partenerul și primiți amândoi 60% reducere la achiziționarea de sedințe sau abonamente de epilare definitivă! Puterea este la tine, doar tu îl poți convinge!
** Pentru doamnele, domnișoarele și domnii singuri, puteți opta pentru o amică / un amic.

Oferta 2: Este o perioadă în care nu te poți opri din gustat? E o stare trecătoare, dar nu lăsa efectele să apară. Încearcă abonamentele de slăbit și remodelare VelaShape Expert de 20 min și 40 min si primești 30% reducere, iar la abonamente de 60 min sau 80 min beneficiezi de 40% reducere. Știai că drenajul limfatic este obligatoriu la fiecare sedință? Noi ți-l oferim GRATUIT (în valoare de 90 RON/sedința).

Oferta 3: Știm că epilatul cu ceară nu este cea mai nedureroasă procedură. De aceea cosmeticiana noastră Andreea vrea să vă ofere cadou un moment de relaxare: un pensat și masaj al sprâncenelor GRATUIT (în valoare de 25 RON)! Achiziționează pachetul picior lung + braț lung + axilă + mustață cu 20% reducere și ești și răsfățat/răsfățată.

Oferta 4: De ce am nevoie de hidratare în noiembrie? Avem noi răspunsul! Tenul tău încă nu s-a obișnuit cu ideea că vara nu mai revine! Dar tu îi poți reda hidratarea și luminozitatea doar cu un abonament de microneedling cu fiole speciale. Tenul tău e norocos, ai 45% reducere la abonamente de 4 sau 8 ședințe. Și la terminarea abonamentului vei primi CADOU și un tratament de lux de hidratare de 90 min (în valoare de 250 RON) – va fi protecția pentru o lună geroasă de decembrie.

Oferta 5: Nu mai este vară? Nu mai mergem la plajă, dar ne putem menține același bronz uniform și strălucitor cu ajutorul solarelor king/queen sau cu ajutorul bronzării organice. Ai auzit și tu? Dacă vii cu o prietenă care nu e clientă Babilon by Epsilon, primești 10 minute de solar GRATUIT.

Oferta 6: Și tu ai dureri de spate? Sau vrei doar să te relaxezi? Hmm…cred ca știu cine te poate ajuta! Maseuza noastră Elena îți propune abonamente de 12 ședințe de relaxare, efectuate periodic de 3 ori pe săptămână cu reducere de 50%. Și pentru că sunt recomandate împachetările în timpul ședințelor de masaj, după 3 ședințe de masaj ai CADOU și o împachetare cu alge (în valoare de 160 RON).

  5 star review  relaxare, rasfat, sanatate, fete profesioniste si atmosfera prietenoasa. recomand cu toata increderea �

  thumb Diana Dia
  6/22/2017

  5 star review  Ma simt mulțumită de rezultat! In urma mesajul faci tenul meu a fost revigorat iar a doua zi arăta foarte bine. Abia astept următorul răsfăț. Mulțumesc echipei salonului Epsilon!

  thumb Nicoleta Damian
  5/09/2017

  5 star review  Va recomand cu caldura sa vizitati salonul Epsilon! Merita ! Mai ales pentru personalul care nu doar ca va dau sfaturi,dar își dau și interesul ca rezultatele sa fie cele așteptate!

  thumb Ana Maria Aldulescu
  5/04/2017
WordPress Themes