Ofertele lunii OCTOMBRIE

Oferta 1: Ai reducere 25% la orice tratament facial de la Epsilon (această ofertă nu se cumulează cu alte reduceri sau oferte valabile în octombrie).

Oferta 2: La achiziționarea oricărui abonament de tratamente corporale, ai reducere 10% la orice serviciu de cosmetică de la Epsilon (pensat, stilizat sprâncene, epilat cu ceară orice zonă).

Oferta 3: Alege și combină 2 zone mari sau medii pentru a începe sau pentru a continua ședințele de epilare definitivă și ai reducere 40% din costul lor total! Poți alege ca zonă și Facial total (de la oferta noastră fiind exceptate zonele faciale luate separat și zonele mici corporal).

slabire corporala epsilon galati

Oferta 4: Remodelare Corporală și Slăbit: Alege 3 zone de tratament cu HIFU și ai reducere 20% din valoarea lor totală.

Oferta 5: Remodelare Corporală și Slăbit: Combină tratamente de slăbit (excepție cele cu tehnologia HIFU) în valoare de cel puțin 1950 RON și plătești cu 400 RON mai puțin (achiți de la 1550 RON – în funcție de valoarea tratamentelor). În plus, dacă alegi abonamente, beneficiezi și de Oferta nr. 2, pentru fiecare abonament !

Oferta 6: Solar: Rezervi 15 minute la solarul de la Babilon by Epsilon și primești în total 20 de minute pentru un bronz frumos în miez de toamnă!

În octombrie, ai și un CADOU: La orice ședință de tratament facial sau abonament de tratamente faciale primești un pensat gratuit, pe care îl poți efectua oricând îți dorești (în limita a 30 de zile de la data primirii lui)!

  5 star review  Am venit la acest salon dupa ce am citit recenziile de aici. Si nu regret. Atmosfera este super, fetele tare dragute si profesioniste. Este momentul meu de relaxare si rasfat pe care il astept cu nerabdare

  thumb Lore Lorelei
  8/02/2017

  5 star review  Multumim Epsilon pt cadourile oferite!Am fost una din galetencele care s-a bucurat de cadou si totodată foarte incantata de dăruirea cu care am fost tratată!Cu siguranță voi reveni la Epsilon!

  thumb Lele Carmen
  1/25/2018

  5 star review  Recomand din toata inima...atmosfera placuta, fetele sunt foarte profi si prietenoase, preturile sunt ok, serviciile de calitate. M- am simtit rasfatata! �

  thumb Sanduta Sanda
  3/02/2017
WordPress Themes