Peeling chimic

Peelingul chimic şi peelingul mecanic reprezintă metode cosmetice prin care îndepărtăm celulele moarte de la suprafaţa tenului sau a pielii corpului, atât cu scopul curăţării, dar mai ales al întineririi.

Recunoscut ca unul dintre cele mai eficiente peelinguri mecanice, tratamentul cu Microdermabraziune nu lipseşte din oferta Epsilon Galaţi. Despre beneficiile acestui peeling poţi citi pe larg în articolul nostru, AICI.

Ce este un peeling chimic?

Spre deosebire de peelingul mecanic, unde se utilizează un instrument pentru a îndepărta celulele moarte, un peeling chimic facial sau corporal presupune ca esteticianul să aplice pe piele anumite substanţe chimice, în concentraţii mai mici sau mai mari (între 20% şi 60%), şi să le lase să acţioneze o anumită perioadă de timp.

Beneficiile sunt numeroase şi, nu întâmplător, se face şi asocierea între peeling chimic şi acnee, un astfel de tratament estompând urmele acneei. La Epsilon Galaţi utilizăm însă acest tratament doar în scop cosmetic şi nu intervenim pentru a trata diferite afecţiuni de natură medicală.

În peelingul de tip chimic, folosim produsele de top Janssen Cosmetics: sistemul de exfoliere cu acizi de fructe obţinuţi sintetic este deosebit de bine receptat de femeile din întreaga lume. În plus, peelingul de la Janssen Cosmetics are o tolerabilitate mare pentru piele, nu prezintă efecte secundare nedorite şi este dermatologic testat.

În funcţie de profunzimea la care acţionează concentraţiile de acizi, vom alege pentru tratament un peeling chimic superficial (pentru a exfolia stratul din exterior al pielii utilizează un acid moderat), un peeling chimic mediu (foloseşte un acid mai puternic) sau unul profund (îndepărtează mai multe straturi de dermă).

Beneficii ale unui tratament cu peeling chimic

  • Scade secreţia de sebuum
  • Ameliorează leziunile active de acnee sau cicatricile postacneice
  • Acţionează asupra petelor pigmentare de diferită natură, decolorându-le
  • Reduce ridurile superficiale, având efect de lifting facial
  • Redă luminozitate şi un aspect întinerit pielii, prin hidratare în profunzime şi prin stimularea producţiei de colagen

Un tratament eficient de peeling chimic ar trebuie să fie realizat timp de o lună, de două ori pe săptămână, crescând progresiv, de la o săptămână la alta, concentraţia de acizi (20% – 30% – 40% – 60%).

 

Tratamente cu peeling chimic – preţ

În urma consultului gratuit de la Epsilon Galaţi, esteticienele îţi vor recomanda exact tipul de peeling de care ai nevoie sau un alt tratament mult mai potrivit pentru pielea ta, astfel încât efectele să fie maxime!

Te invităm să consulți lista de prețuri de pe pagina dedicată, AICI, dar să ne întrebi şi despre eventualele promoţii lunare!

Poți rezerva un consult gratuit, scriindu-ne un mesaj AICI sau apelând 0753.774.566! Îți mulțumim!

Share This :

No Comments

Comments are closed.

WordPress Themes