Informații generale despre noi

S.C.  S.R.L., prin intermediul website-ului www.epsilongalati.ro, prețuim siguranța și securitatea ta în navigarea pe site-ul nostru și ne angajăm să respectăm toate principiile legale folosite în GDPR:

  • Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
  • Ordonanța nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță;
  • Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță.

Pentru orice nelămuriri cu privire la confidențialitatea și politica de utilizare a datelor tale personale pe website-ul nostru www.epsilongalati.ro, ne poți contacta la numarul de telefon: 0753 774 566, pe email: epsilon.galati@gmail.com sau te așteptăm în punctele noastre de lucru:

  • Centru Epsilon Galați: Strada Română nr. 129 – vizavi de Bănci, vila verde
  • Salon Babilon by Epsilon: Strada Sf. Spiridon nr. 2, vizavi de Potcoava de Aur

Categorii de date cu caracter personal colectate

Serverul nostru colectează automat informații despre activitatea ta pe acest site (date de navigație ). Datele de navigație includ tipul de browser pe care îl folosești, adresa IP, URL-ul folosit și timpul petrecut la acea adresa URL, tipul tău de domeniu și tipul de server. Acest tip de informații sunt colectate de multe site-uri și folosite pentru a monitoriza buna funcționare și îmbunatățirea website-ul.

Când utilizezi acest website, cookie-urile vor fi plasate în dosarul browser-ului de pe dispozitivul tău de acces pentru a putea salva unele preferințe ale tale.

Putem, de asemenea, colecta informații personale, dacă alegi să ne contactezi, caz în care vom colecta adresa ta de email și alte informații pe care ni le vei furniza.

Când lași un comentariu pe site sau o recenzie la produsele și serviciile noastre, colectăm date precum nume, prenume, adresă de email și textul comentariului/recenziei în sine, plus adresa IP, informațiile legate de browserul tău de internet și informații legate de dispozitivul folosit. Aceste informații le colectăm pentru a putea asocia comentariul sau recenzia făcută cu o persoană reală, iar adresa de IP și informațiile legate de browser și dispozitiv le colectăm pentru a ne ajuta la detectarea mesajelor și comentariilor nedorite, denumite SPAM.

Politica de utilizare a datelor cu caracter personal

Informațiile colectate vor fi folosite exclusiv pentru funcționarea optimă a acestui website și pentru a putea comunica cu tine în cazul în care ne contactezi. Dacă te abonezi la newsletterul nostru, informațiile personale vor fi folosite exclusiv pentru a trimite ofertele speciale. De asemenea, datele personale ale clienților noștri nu vor fi niciodată în străinătate către alte persoane fizice sau juridice.

Ne poți trimite în anumite formulare de contact sau prin anumite metode de comunicare (WhatsApp, Facebook Messenger, Email) poze sau videoclipuri cu anumite situații sau afecțiuni. Aceste poze ne sunt necesare pentru a stabili un diagnostic și o eventuală schemă personalizată de tratament. Dacă ne trimiți astfel de imagini sau videoclipuri, te rugăm să le realizezi strict pe zona corporală vizată, fără să îți poată fi recunoscută identitatea.

Datele tale personale ne pot fi utile și în activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de noi, prin intermediul Site-ului.

În sediile noastre putem realiza poze înainte, în timpul și după efectuarea unei ședințe de tratament sau terapie și la finalul unui pachet de ședințe de tratament sau terapie. Aceste informații ne sunt necesare pentru a monitoriza rezultatele tratamentelor, terapiilor, produselor sau serviciilor de care beneficiezi sau au beneficiat.

În cazul în care ți-ai exprimat acordul scris de utilizare a pozelor sau a videoclipurilor cu tine, putem folosi aceste materiale pentru realizarea de diverse materiale de marketing și publicitate. Poți oricând să îți retragi acest acord.

Toate datele legate de informațiile media colectate în sediile noastre sunt păstrate pentru o perioadă nedeterminată pe serverele proprii asociate aplicațiilor noastre interne de facturare și de management a datelor despre clienți și în anumite situații direct pe dispozitivele (computere, telefoane) fizice ale companiei noastre.

Furnizarea datelor cu caracter personal în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru tine.

În formularele de contact online ce se regăsesc pe website-ul nostru www.epsilongalati.ro se colectează date precum nume, prenume, adresă de email, număr de telefon, servicii de care ești interesat și informații legate de cea mai apropiată locație de-a noastră. Toate aceste informații sunt colectate cu scopul de a putea intra în legătură cu tine și de a comunica într-un mod relevant și personalizat atât telefonic (prin apel sau SMS), cât și pe email (prin email direct sau de tip newsletter) sau personal (față în față).

Adresa de email este colectată și pentru a te abona la anumite buletine informative (denumite și newsletter) în care îți prezentăm diverse informații, oferte sau promoții. Informațiile sunt colectate prin intermediul unor formulare de contact ce transmit datele tale către MailChimp, furnizorul nostru de servicii de email marketing a cărei politică de confidențialitate poate fi consultată aici: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Utilizăm serviciul Google Analytics pentru analiza traficului de pe site și colectarea de date demografice. Utilizăm Google Analytics și Google AdWords pentru realizarea campaniilor de marketing, remarketing și retargeting. Utilizăm Facebook Pixel pentru realizarea campaniilor de marketing, remarketing și retargeting.

Poți citi mai multe aici despre cum Google folosește informațiile tale: https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy. De asemenea, poți renunța la Google Analytics aici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Poți renunța la publicitatea vizată utilizând link-urile de mai jos:

Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Nimeni altcineva în afara managementului firmei noastre și a angajaților firmei noastre nu poate avea acces la datele tale cu caracter personal. Există însă și excepții:

  • În anumite condiții, din motive legale, alte prezentări de informații ar putea fi necesare la agențiile de aplicare a legii, agenții guvernamentale, instanțele judecătorești sau în conformitate cu alte legi în vigoare.
  • În situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către noi prin intermediul Site-ului sau rețelelor de socializare.
  • Pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege.

Drepturile tale asupra datelor tale cu caracter personal

În conformitate cu Politica de confidențialitate, ai dreptul de a solicita accesul la informațiile pe care le deținem despre tine. De asemenea, ai dreptul să ne solicitți corectarea informațiilor despre tine, care sunt inexacte, incomplete sau greșite.

Dacă dorești să îți exerciți dreptul în conformitate cu Politica de confidențialitate de a solicita accesul la informațiile personale pe care le deținem despre tine, te rugăm sa ne contactezi. Vom lua în considerare orice cerere pentru a fi corectată în timp util.

Încercăm să luăm toate măsurile posibile pentru securitatea informațiilor cu caracter personal deținute de noi împotriva riscurilor, cum ar fi pierderea sau acces neautorizat, distrugerea, utilizarea, modificarea sau divulgarea acestora. Sistemele noastre IT sunt protejate prin parolă și sunt conforme cu standardele de securitate pe care le cere activitatea pe care o desfășurăm.

De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Dorințele și drepturile tale sunt de maximă importanță pentru noi, așa că îți detaliem o listă cu toate drepturile de care beneficiezi atunci când accesezi website-ul nostru:

  • Dreptul la informație – respectiv faptul că trebuie să știi dacă datele tale personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obținute și de ce și de cine sunt prelucrate.
  • Dreptul de acces – respectiv dreptul de a accesa datele colectate de la / despre tine. Aceasta include dreptul tău de a solicita și de a obține o copie a datelor personale culese.
  • Dreptul la rectificare – și anume dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelortale personale care sunt inexacte sau incomplete. Rectificarea/completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele.
  • Dreptul de ștergere – ceea ce înseamnă că în anumite circumstanțe puteți cere ca datele tale personale să fie șterse din înregistrările noastre.
  • Dreptul de a restricționa procesarea – adică în cazul în care se aplică anumite condiții, ai dreptul să restricționezi procesarea datelor tale personale.
  • Dreptul de a se opune procesării – în anumite cazuri ai dreptul să te opui procesării datelortale personale, de exemplu în cazul marketingului direct.
  • Dreptul de a se opune prelucrării automate – ceea ce înseamnă că ai dreptul să faci obiecții față de procesarea automată, inclusiv de profilare; și să nu facă obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată. Acest drept îl poți exercita ori de câte ori există un rezultat al profilării care produce efecte juridice care te pot afecta în mod semnificativ.
  • Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul să obții datele tale personale într-un format care poate fi citit de computer sau, dacă este posibil, ca un transfer direct de la un procesor la altul.
  • Dreptul de a depune o plângere – în cazul în care refuzăm cererea ta în baza Drepturilor de acces, îți vom oferi un motiv pentru motivul refuzului. Dacă nu ești mulțumit(ă) de modul în care a fost tratată solicitareata, te rugăm să ne contactezi.
  • Dreptul la ajutorul autorității de supraveghere – ceea ce înseamnă că ai dreptul la ajutorul unei autorități de supraveghere și dreptul la alte căi de atac, cum ar fi solicitarea de despăgubiri.
  • Dreptul de a retrage consimțământul – ai dreptul să retragi orice consimțământ dat pentru procesarea datelor tale personale.

Protecția datelor cu caracter personal

Website-ul nostru www.epsilongalati.ro este protejat de un certificat SSL. De asemenea, toate zonele de administrare unde cineva ar putea avea acces la datele tale personale sunt protejate de câte un nume de utilizator și o parolă, menite să țină departe accesul neautorizat.

Datele colectate pe foi, în format fizic, sunt stocate în dulapuri special amenajate, poziționate în camere în care nu au acces persoane neautorizate. În afara programului de lucru, sediile noastre sunt încuiate, iar sistemul de alarmă este activat astfel încât la o potențială intrare prin efracție firma de pază intervine rapid.

În cazul facturilor fiscale, acestea sunt colectate periodic conform legii și depozitate la departamentul de contabilitate pe o perioadă nedeterminată, conform legilor în vigoare.

Dacă ai orice întrebări, nelămuriri sau comentarii despre această politică de confidențialitate ne poți contacta prin intermediul formularului de contact de pe site, la numărul de telefon 0753 774 566 sau prin e-mail la epsilon.galati@gmail.com.

WordPress Themes