Presoterapia sau drenajul limfatic


Preluată din tehnicile fizioterapiei, presoterapia este folosită cu mult succes şi în domeniul esteticii. Acest tratament reprezintă în principal o metodă de eliminare a toxinelor din organism, dar și o soluție de slăbire asistată, realizată prin drenaj limfatic. În Galaţi, poţi efectua şedinţe de presoterapie (drenaj limfatic) la Centrul Epsilon Galaţi.

Cum se realizează presoterapia la Epsilon Galați?

PRESO DETOX, aparatură de calitate marca L’Ortec Medical

Procedura presupune ameliorarea circulaţiei sanguine şi limfatice din zona taliei, braţelor şi a picioarelor, cu ajutorul unui costum dotat cu camere care se umflă şi se dezumflă.
La Epsilon utilizăm aparatura de calitate superioară PRESO DETOX pentru saloane de cosmetică, de la compania L’Ortec Medical, unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de aparatură și tehnologie de ultimă generaţie pentru remodelare corporală.
PRESO DETOX este recomandat atât în scopuri medicale, cât și în finalizarea tratamentelor de remodelare corporală (pentru a obține rezultatele ideale prin drenajul obligatoriu post-tratament) și ca element complementar procedurilor de remodelare (ajutând corpul să elimine blocurile de grăsime separate).

Efecte şi beneficii ale presoterapiei

Cui îi este indicat un astfel de tratament?

-Persoane care își doresc să scape de kilograme printr-o procedură noninvazivă sau să elimine celulita

-Persoane care resimt oboseală prelungită, dureri musculare sau au retenție de lichide în membre

-Persoane care au ca obiectiv detoxifierea organismului

Ce beneficii au ședințele cu o astfel de terapie?

Scăderea în greutate și eliminarea celulitei. Combinată cu alte tratamente, precum radiofrecvența și vacuumul, această procedură oferă rezultate eficiente și rapide în ceea ce privește slăbirea. Este, astfel, o alternativă sigură și preferată de multe persoane la liposucție. De asemenea, prin stimularea circulației locale, reprezintă o excelentă terapie de tratare a celulitei.

Stimularea eliminării toxinelor din corp. Sistemul limfatic, format dintr-o reţea de ganglioni, glande, vase limfatice, constituie un filtru care captează şi reacţionează la substanţele toxice, viruşii sau microbii din corp. Dacă în organism se acumulează astfel de toxine, funcționarea la nivel optim a sistemul limfatic poate fi afectată, imunitatea scade, luăm în greutate sau ne îmbolnăvim.

-Ameliorarea durerilor musculare prin reducerea inflamării țesutului și a fenomenului de membre umflate (picioare grele, retenție de apă), oferind un confort imediat și grăbind recuperarea.

-Remodelarea corpului și prin redefinirea armonioasă a musculaturii

-Creșterea elasticității pielii

-Eliminarea stresului și îmbunătățirea metabolismului general

Frecvența

-5-10 ședințe, în funcție de recomandările esteticienilor Epsilon, ideal o dată pe săptămână.

Contraindicații

Aceasta terapie nu este recomandată persoanelor claustrofobe sau femeilor însărcinate.

Pentru a afla care sunt costurile acestui tratament, te invităm să accesezi pagina dedicată, AICI.

De asemenea, te rugăm să ții cont de faptul că, în urma consultului gratuit de la Epsilon Galați, esteticienele noastre îți vor recomanda exact tipul de tratament de care are nevoie pielea ta, astfel încât efectele pentru ten sau pentru corp să fie maxime!

Poți rezerva un consult gratuit, apelând la 0753.774.566 sau scriindu-ne un mesaj AICI ! Îți mulțumim!


Numar SedintePret
145 RON
4135 RON
8200 RON
Share This :

No Comments

Comments are closed.

WordPress Themes