Remodelarea corporala prin electrostimulare

Un tratament de electrostimulare musculară utilizează impulsurile de intensitate şi frecvenţă diferite, pentru a contracta muşchii. Rezultatul direct este slăbirea în circumferinţă (scăderea în centimetri, nu în kilograme!), tonifierea musculaturii, precum şi eliminarea celulitei.

Dacă te întrebi cum acţionează această terapie, foarte căutată la Epsilon mai ales înainte de sezonul estival, iată: fibrele musculare stimulate solicită o cantitate mare de energie, pe care sunt nevoite să o procure arzând grăsimile din jurul lor (la fel se întâmplă şi în timpul exerciţiilor fizice).

Electrostimularea – beneficii şi efecte

Acest tratament este indicat în special:

-Pentru a slăbi în centimetri, a elimina celulita şi pentru efectul defibrozant. Prin această procedură se ard pur şi simplu grăsimile, ducând, astfel, la o incredibilă scădere în centimetri şi la remodelarea zonelor-problemă, într-o perioadă de timp relativ scurtă. Cu alte procedee de slăbire, procesul e lent şi pot remodela zone pe care nu le dorim.

-Pentru a tonifia şi a creşte fermitatea pielii. Stimularea riguroasă a musculaturii îmbunătățeşte considerabil aspectul fizic. Tocmai de aceea, acest tip de tratament este recomandat atât persoanelor fără surplus de grăsime, cu piele flască (generată de o naştere recentă, de îmbătrânirea organismului sau de constituția de acest gen), cât și celor care au slăbit mult şi nu au lucrat deloc musculatura.

-Pentru a mări masa musculară, a ameliora durerile musculare şi de spate, a stimula muşchii atrofiaţi.

-Pentru a îmbunătăţi circulaţia sanguină şi a creşte gradul de oxigenare al zonei respective

-Pentru a echilibra tranzitul intestinal şi a regla mecanismul somn-trezire

-Pentru a stimula, întocmai precum exerciţiile fizice, eliberarea serotoninei – hormonul responsabil de starea de bine

Avantajele utilizării aparaturii profesionale de la Epsilon Galaţi

Pe lângă aceste beneficii ale electrostimulării, clienţii Epsilon Galaţi pot profita la maximum de avantajele aparaturii Professional 24 Pads de la centrul nostru, prevăzute cu tehnologia inovatoare Curent SLIMWAVE. Aparatura poate fi utilizată pe toate zonele-problemă.

Siguranţă. Realizarea procedurii conform schemei de tratament stabilite la consultul de la Epsilon nu provoacă arsuri sau dureri. De menţionat că poţi realiza procedurile în poziţie şezândă sau întins pe pat, ceea ce înseamnă că nu vei solicita articulaţiile sau tendoanele. Vestea excelentă este că tot ce vei simţi în timpul şedinţei de electrostimulare va fi efort muscular pur!

Eficienţă. Cei 24 de electrozi aplicaţi pe diferite zone ale corpului, concomitent, pot ajunge la 90% din sistemul muscular. Aparatura antrenează muşchii la suprafaţă, dar şi în profunzime, acţionând prin contracţii verticale şi orizontale. Astfel, pot fi stimulaţi chiar şi de 200 de ori mai intens decât printr-un program de exerciţii fizice, iar în 45 de minute recuperezi o săptămână de fitness!

Confort. Electrozii sunt prevazuţi cu interior siliconat, pentru a reduce la minim orice senzaţie de disconfort ce ar putea fi creată de impulsurile electrice. De asemenea, intensitatea şi frecvenţa impulsurilor pot creşte treptat, însă doar în funcţie de limita de suportabilitate a fiecărui pacient şi de efectele pe care le-am stabilit în schema de tratament.

Frecvenţă

– 2-3 şedinţe pe săptămână, cu o durată de 30 – 45 minute fiecare

– zilnic, dar cu timpi reduşi până la jumătate.

Şedinţele de electrostimulare se pot combina cu alte tipuri de terapie de la Centrul Epsilon Galaţi sau cu exerciţii fizice. De altfel, în ce priveşte eliminarea grăsimii şi a celulitei, rezultate eficiente şi rapide le veţi avea doar dacă le combinaţi cu alte creme sau tratamente de slăbit (pe care le regăsiţi şi în oferta Centrului Epsilon şi pe care vi le putem recomanda în cadrul consultului gratuit).

Efectul ședințelor de electrostimulare mai diferă şi în funcţie de intensitatea cu care vor fi „lucraţi” muşchii, de metabolismul fiecăruia dintre cei care vin la salonul nostru, de surplusul de greutate și, nu în ultimul rând, de urmarea sau nu a unei diete.

Recomandări post-tratament

  • mers relaxat, timp de 30 minute
  • consum de lichide (între 1-1,5 l), în ziua efectuării şedinţei
  • dieta light

 

Contraindicatii

În general, toată lumea poarte participa la antrenamentele de electrostimulare, dacă sunt persoane apte de a face sport. Nu e indicat pentru cei care au probleme cardiace, pentru femeile însărcinate, persoanele care suferă de diabet, au tulburări severe de tensiune arterială, boli de piele sau afecţiuni neurologice grave.


Pentru a afla care sunt costurile acestui tratament şi pentru a face o programare, te invităm să consulți pagina dedicată de prețuri sau să apelezi acum la 0753.774.566.

De asemenea, te rugăm să ții cont de faptul că, în urma consultului gratuit de la Epsilon Galați, esteticienele noastre îți vor recomanda exact tipul de tratament de care are nevoie pielea ta, astfel încât efectele pentru ten sau pentru corp să fie maxime!

Share This :

No Comments

Comments are closed.

WordPress Themes