SHR E-Light

Ce înseamnă tehnologia SHR E-Light ?

 

Este important să ştii ce este tehnologia SHR E-Light, mai ales că a revoluţionat epilarea definitivă (SHR = Super Hair Removal), făcând-o nedureroasă, şi, în plus, a oferit soluţii cu efect rapid şi pentru o serie de probleme ale pielii.


De ce să alegi un salon care deține SHR E-Light în Galaţi?

Am adus în premieră la Galaţi aparatura cu Tehnologia SHR E-Light pentru că, prin numeroasele sale avantaje şi beneficii, s-a dovedit a fi superioară altor tehnologii cu lumină pulsată. De asemnenea, rezultatele sunt la fel ca cele ale epilării cu laser! SHR are la bază principiul luminii pulsate: flashul luminos este emis pentru a fi absorbit de diferiţi pigmenţi din piele sau din firul de păr, cu scopul de a obţine efecte précis stabilite.

-Performanța ridicată și rezultatele vizibile de la prima ședință a Luminii pulsate Super Hair Removal vin din faptul că poate reda flashuri de energie de până la 15 impulsuri (spre deosebire de IPL şi SPL, care au mai puține).

-Important mai ales pentru epilarea definitivă, aparatul este prevăzut pe cristalul aplicatorului cu un sistem de răcire în 3 trepte, pentru eliminarea oricărui disconfort legat de durere.

-Un alt avantaj este că modul de utilizare al aparaturii cu SHR poate fi setat atât automat, cât şi manual, personalizând numărul sau intensitatea impulsurilor în funcţie diferiţi factori (tipul de ten sau de piele, problema vizată).

-La Epsilon Galați am adus o clasă superioară a aparatului bazat pe această tehnologie, pentru a le oferi clienților noștri posibilitatea sa beneficieze la maximum de beneficiile sale. Este vorba despre Intense 5000 SHR E-Light, aparatură certificată medical, o versiune mult îmbunătățită a Intense 3000 SHR E-Light.

-De asemenea, această tehnologie oferă clienţilor Epsilon şi opţiunea pentru tratamente cu radiofrecvenţă, o terapie pe care o poţi regăsi în salonul nostru şi prin aparatură specifică.


Filtre SHR E-Light utilizate la Epsilon Galați

Filtrul Epilare Definitivă şi Filtrul Epilare Definitivă Dark Skin. Cea mai largă utilizare a SHR E-Light este în epilarea definitivă, iar avantajele sunt: lipsa totală a durerii, efecte vizibile de la prima ședință, utilizare pe orice tip de păr și pe orice culoare (negru, blond, roșcat), utilizare pe piele bronzată (natural sau la solar), eficcitate în problema firelor încarnate.

Filtrul Rejuvenare. Are efecte de durată în cazul tenului cu exces de sebuum, la închiderea porilor dilataţi sau în diverse alte probleme estetico-medicale.

Filtrul Spider Veins. Poate fi soluția ideală pentru a scăpa rapid de vase capilare sparte, angioame, cuperoză, rozacee sau de cicatricile în curs de vindecare.

Filtrul Depigmentare. Este utilizat cu succes în procesul de depigmentare pentru toate petele de nuanţă maro: aluniţe, urme solare, pistrui, pete de bătrâneţe, cicatrici post-acneice (maro).

Filtru Anti-acneic. S-a dovedit ştiinţific şi practic faptul că Tehnologia SHR E-Light este deosebit de favorabilă reducerii acneii, dar şi a anumitor cicatrici post-acneice.


Te aşteptăm oricând la Epsilon Galaţi să simţi pe pielea ta beneficiile Tehnologiei de top SHR E-Light! Te poţi programa pentru un consult sau pentru un tratament, AICI.

Dorim să îţi precizăm că, deşi Tehnologia SHR E-Light este una de top, în funcție de particularitățile pielii sau de tipul de problemă identificate de esteticianul Epsilon în urma consultanţei gratuite, îţi putem recomanda un alt tratament pentru tine, dacă acesta te va ajuta să obţii rezultate mai bune!

Te invităm să consulți lista de prețuri de pe pagina dedicată, AICI, dar să ne întrebi şi despre eventualele promoţii lunare!


Share This :

No Comments

Comments are closed.

WordPress Themes