Termeni și condiții

Prezentare generală

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului www.epsilongalati.ro de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

S.C.  S.R.L., denumita și Centrul Epsilon Galați, este o societate comercială cu sediul social în Județul Galați, Mun. Galați, Str. , nr. , înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul J//, cod fiscal RO, cu drepturi depline și absolute asupra website-ului www.epsilongalati.ro.

Vizitatând site-ul nostru ești de acord să respecți următorii termeni și condiții (“Termeni și condiții”, “Termeni”), inclusiv acei termeni și condiții suplimentari și politici menționați aici.

Citește cu atenție acești Termeni de utilizare înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, ești de acord să respecți acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile, atunci este posibil să nu accesați site-ul sau să utilizați servicii.

Citiți cu atenție acești Termeni de utilizare înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Dacă nu ești de acord cu toți termenii și condițiile, atunci este posibil să nu accesezi site-ul sau să utilizezi servicii.

Toate funcțiile sau instrumentele noi adăugate la website-ul curent vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și condițiilor. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea actualizărilor și / sau modificărilor site-ului nostru. Este responsabilitatea ta să verifici periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea în continuare sau accesarea site-ului web după publicarea oricărei modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Acuratețea informațiilor

Întregul conţinut al site-ului www.epsilongalati.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de Centrul Epsilon Galați. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fară confirmarea scrisă din partea Centrului Epsilon Galați.

Accesul si utilizarea paginilor www.epsilongalati.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor si rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest website nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest website este furnizat numai pentru informații generale și nu trebuie să fie invocat sau utilizat ca singura bază pentru luarea deciziilor fără a consulta surse primare, mai precise, mai complete sau mai timpurii de informații. Orice încredere în materialele de pe acest website este pe propriul tău risc.

Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment și fară nici o informare prealabilă.

Politica prețurilor afișate

Prețurile afișate pe www.epsilongalati.ro pentru serviciile noastre pot fi modificate fără notificare.

Ne rezervăm dreptul, în orice moment, de a modifica sau de a întrerupe Serviciul (orice parte sau conținutul acestuia) fără notificare, în orice moment.

Nu vom fi răspunzători față de tine sau față de niciun terț pentru orice modificare, modificare de preț, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

Servicii

Toate descrierile serviciilor sau prețurile acestora pot fi modificate oricând fără notificare, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice serviciu în orice moment. Orice ofertă pentru orice serviciu de pe acest website este nulă, dacă este interzisă.

Noi nu garantăm că unele servicii achiziționate de tine îți vor satisface așteptările sau că orice eroare în cadrul Serviciului va fi corectată.

Nimic din conținutul site-ului www.epsilongalati.ro nu poate constitui o ofertă fermă și nu poate angaja răspunderea noastră în lipsa unor acorduri ulterioare.

Detalii din partea utilizatorilor

Dacă, la propunerea noastră, ne trimiți anumite depuneri specifice (de exemplu, intrări de concurs) sau fără o solicitare de la noi, ne trimiți idei, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale creative, online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod (numite, “comentarii”), ești de acord că putem oricând, fără restricții, să edităm, să copiem, să publicăm, să distribuim, să traducem și să utilizăm în alt mod, în orice mediu, orice comentarii pe care ni le transmiți. Nu suntem obligați să păstrăm aceste comentarii în mod confidențial, să plătim compensații pentru orice observații sau să răspundem la orice comentarii.

Putem, dar nu avem obligația de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care le considerăm ilegale, ofensatoare, amenințătoare, calomniatoare, defăimătoare, pornografice, obscene sau în alt fel neplăcute sau care încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni și condiții.

Ești de acord că orice comentarii publicate pe website-ul nostru nu vor încălca nici un drept al vreunei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, marca comercială, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, ești de acord că orice comentarii publicate pe website-ul nostru nu vor conține materiale calomnioase sau ilegale, abuzive sau obscene sau conțin orice virus de calculator sau alt program malware care ar putea afecta în orice fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site web aferent. Ești singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faci și acuratețea acestora. Nu ne asumam nici o responsabilitate si nu ne asumam nici o raspundere pentru orice comentarii postate de tine sau de orice terta parte.

Informații personale

Toate informațiile pe care le primim despre dvs. sunt stocate pe servere securizate și am implementat măsuri tehnice și organizatorice adecvate și necesare pentru a vă proteja datele personale.

Rețineți că, în ciuda măsurilor pe care le-am implementat pentru a vă proteja datele, transferul de date prin Internet sau alte rețele deschise nu este niciodată complet sigur și există riscul ca datele dvs. personale să fie accesate de terți neautorizați.

Pentru mai multe detalii legate de informatiile personale consultati Politica de confidențialitate.

Limitarea răspunderii

Obiectivul conţinutului website-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte.

NU garantăm, că folosirea serviciului nostru va fi neîntreruptă, sigură sau fără erori.

NU garantăm că rezultatele obținute prin utilizarea serviciului vor fi corecte sau fiabile.

Nerespectarea de către noi sau exercitarea oricărui drept sau prevedere a acestor Termeni și condiții nu constituie o renunțare la acest drept sau la o prevedere.

Acești Termeni și condiții sau reguli de funcționare postate de noi pe acest website constituie întregul acord și înțelegere dintre tine și noi. Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni și condiții nu vor fi interpretate față de partea care redactează.

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, să actualizăm, să modificăm sau să înlocuim orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea actualizărilor și modificărilor website-ului nostru. Este responsabilitatea ta să verifici periodic site-ul nostru web pentru modificări. Utilizarea continuă sau accesarea site-ului nostru în urma postării oricărei modificări a acestor Termeni și condiții constituie acceptarea acestor modificări.

Utilizarea în continuare a acestui website constituie acordul tău expres şi neechivoc în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Share This :

No Comments

Comments are closed.

WordPress Themes